Online magazines

27 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
"hart ligt bij papeterie, maar pers sleurde ons door coronacrisis"
Met de verhuis besloten de zussen om het klassieke kantooraanbod uit te breiden. “Er kwamen al snel heel wat persartikelen en rookwaren bij.”, verduidelijkt Hilde. Zo fusioneerde Drukkerij De Knijf bij wijze van spreken een kantoorwinkel met een krantenwinkel.

Melissa Himpe
Bladmanager
Langs de Edingsesteenweg in Gooik botsen we op Drukkerij De Knijf. De winkel verbergt een divers aanbod kantoorwaren, geschenkartikelen, tabakswaren en pers. In hetzelfde gebouw huist eveneens een drukkerij. Zussen Hilde en Marleen De Knijf baten al meer dan 30 jaar zij aan zij de zaak uit.
De Europese Aanbestedingswet moet duurzame aanbestedingen door de overheid in goede banen leiden. Hoewel alles mooi op papier staat, lopen enkele zaken nog niet helemaal zoals ze moeten in de praktijk.
Een analoge agenda biedt houvast, wat de toegenomen populariteit in het voorbije jaar verklaart. Want door de coronacrisis gingen velen op zoek naar producten om de rust in hun hoofd te bewaren en te ‘disconnecten’ van de digitale informatiestroom.
De schoolbanken en kantoren staan ons na de zomer weer op te wachten. Leerlingen moeten vaak ook thuis veel afprinten en aangezien originele toners en inkjets vrij duur zijn in aankoop is een compatibel product een goed alternatief. De vraag naar compatibele toners en inkjetcartridges blijft stijgen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.