Online magazines

16 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
PAPER SHOW 2024 SCHRIJF JE NU GRATIS IN!

Bent u actief in de kantoor-, school- of hobbyvakhandel? Dan is een bezoek aan Paper Show een must. De beurs gaat zondag 21 en maandag 22 januari door in de Nekkerhal te Mechelen. 
Ontdek hier wat er allemaal op de planning staat. 

 

Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

In januari gaat de Paper Show weer door en met veel plezier ontvangen we onze gasten in stijl in de bekende Nekkerhal te Mechelen.

 

 

 

Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.

Exposanten uit de kantoorvakhandel gingen de strijd aan met elkaar voor een Paper Show Award voor het meest innovatieve product binnen acht categorieën.

 

 

Op 21 en 22 januari vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen. Kathleen Bosteels, secretaris-generaal van Bosta, kijkt samen met de Raad van Bestuur uit naar de aankomende editie.

"Adveo toont groeimogelijkheden in een trage markt," aldus Roland Laschet, managing director. Roland viert zijn 5-jarig jubileum en blikt tevreden terug op het afgelopen jaar. "Het is geen gemakkelijke markt."

APLI lanceerde twee nieuwe collecties van bureau-artikelen: Back2Fun en Up North. De eerste met een leuk design voor een jong publiek en de tweede voor iedereen die mee wil zijn met de huidige trends.
De keuze voor cartridges is niet altijd makkelijk vanwege het grote aanbod. Er zijn drie soorten: originele cartridges van de printerfabrikant, goedkope single-use plastic imitatiecartridges en refurbished cartridges.
Verken het verhaal achter Artige en hun verrassende collecties op stand 2.3 op Paper Show 2024. Leer het bedrijf grondig kennen, laat je verleiden door de vele mogelijkheden op het vlak van wenskaarten en ontdek ...
EA Pens & Paper laat graag ter plaatse alle merken zien die het verdeelt. Op de Papershow kun je alvast uitgebreid kennismaken met LEUCHTTURM1917, Semikolon en LAMY op twee stands. Daar ontmoet je ook het gepassioneerde team dat dol is op papier en schrijfwaren.
Op de aankomende Paper Show zal Fellowes de revolutionaire Breyta producten onthullen, gericht op het optimaliseren van de werkplekervaring en het bevorderen van de gezondheid van werknemers.
Hamelin kondigde eerder dit jaar de overname aan van de Pelikan Group, een belangrijk bedrijf op het gebied van school- en kantoorbenodigdheden. Hun assortiment omvat meer dan 12.000 artikelen.
Igepa verwelkomt u graag op stand 3.4 tijdens de Paper Show om u onder te dompelen in de boeiende wereld van papier en koffie. Ontdek de lopende acties op de beurs, maak kennis met een nieuwe lancering en verken de vele ...
Naast de traditionele back to school collecties zet men bij Lannoo Graphics sterk in om een totaalassortiment aan te bieden met alles wat kinderen gedurende de hele dag kan bezighouden, weg van de kleine schermen ...
Bij Pilot innoveren we constant en zetten we ons duurzaam in om onze impact op de planeet te verminderen. Ons 'DOE BETER MET MINDER'-principe vertegenwoordigt onze aanpak om onze ecologische impact te verminderen zonder concessies te doen aan kwaliteit en innovatie.
Met de overname van de Stora Enso fabriek in Nymölla, Zweden, zet Sylvamo een belangrijke stap in hoogwaardige, duurzame papierproductie. Dit voegt een nieuwe productiefaciliteit toe aan hun portfolio, die net als andere fabrieken van Sylvamo bekend staat om uitstekend milieubeheer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.