Online magazines

4 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Aftellen naar Paper Show 2024

Het nieuwe jaar is nog maar net gestart, en het is in onze sector al reikhalzend uitkijken naar het eerste grote evenement van het jaar: de Paper Show vakbeurs in de Mechelse Nekkerhal. Al jaar en dag een een succesformule voor alle aanbieders uit de Benelux van papierwaren, kantoor- en schoolartikelen, wenskaarten, gifts enzomeer. Indien u het nog niet gedaan hebt, noteer alvast zondag 21 en maandag 22 januari in uw agenda.
Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

Bij Igepa geloven ze in de toekomst. Daarom creëerden ze drie hefbomen om de ambities van het bedrijf te helpen realiseren: diversificatie, digitalisering en duurzaamheid. De drie D's zorgen er niet enkel voor dat Igepa rendabel fit blijft, maar stellen het bedrijf ook in staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan die haar in de toekomst staat te wachten.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Zondag 21 en maandag 22 januari vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen. Kathleen Bosteels, secretaris-generaal van Bosta kijkt samen met de Raad van Bestuur reikhalzend uit naar de aankomend editie. In dit overzicht komen collega's Tom, Aurélie, Karina en Bert meer in detail terug op het voorbije jaar.
Communicatie is key. Vanuit die gedachte werd de communicatiecommissie of kortweg CoCom binnen Bosta opgericht. Via CoCom wil Bosta op een sterkere manier communiceren, niet enkel met haar leden maar met alle belanghebbenden binnen de sector. We ging
Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.