Online magazines

17 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Paper Show Awards: dit zijn de winnaars!

Zondag 21 en maandag 22 januari vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen. Traditiegetrouw kunnen de Paper Show Awards ook bij deze beurseditie niet ontbreken. Elk jaar kunnen fabrikanten uit onze branche zich met elkaar meten in 8 verschillende categorieën. Een 6-koppige jury boog zich over alle inzendingen en ook de retailers zelf mochten meestemmen. Wij stellen de winnaars aan u voor.

Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

Van 26 tot 30 januari worden internationale stijlen in de consumptiegoederensector opnieuw samengebracht op Ambiente. De drie aanwezige trends ademen een vooruitstrevende sfeer uit, vieren de luxe van stilte en richten zich op nieuwe combinaties.

Bedankt aan klanten die de Ford Transit Custom als hun ideale bestelwagen kiezen. Ontdek het nieuwe Transit-gamma bij uw Ford-verdeler. Boek nu een testrit op Ford.be!

 

 

Ontdek onze Saloncondities en 5 jaar garantie* op ons bedrijfsvoertuigengamma. Bezoek een van onze Van Centers voor advies op maat van onze gecertificeerde experts.

 

 

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.

 

 

 

 

Op 21 en 22 januari vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen. Kathleen Bosteels, secretaris-generaal van Bosta, en de Raad van Bestuur kijken uit naar de aankomende editie.

 

 

Exposanten uit de kantoorvakhandel gingen de strijd aan met elkaar voor een Paper Show Award voor het meest innovatieve product binnen acht categorieën.

 

 

Een delegatie van de besturen van de Belgische vakorganisatie Bosta en het Nederlandse Officers World voerden onlangs in Turnhout opnieuw overleg om eventuele samenwerkingsverbanden af te toetsen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.