Online magazines

3 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Boeken toe voor Insights-X
Organisator Spielwarenmesse eG. heeft recent beslist Insights-X in Neurenberg na acht edities te stoppen. De jaarlijkse vakbeurs voor stationery en office stond dit jaar gepland voor 16 tot en met 19 oktober. Met de Creative- en BacktoSchool-secties van de Spielwarenmesse, die eind januari 2025 plaatsvindt, een week voor Ambiente, biedt de organisatie aan leveranciers een alternatief.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager
Na 6 jaar aan het roer te hebben gestaan als managing director van Adveo in de Benelux, gaat Roland Laschet op het einde van deze maand op welverdiend pensioen.
In januari 2024 kreeg het bedrijf MAUL van EcoVadis de bronzen medaille voor zijn duurzaamheidsprestaties.
Krasspelen blijven een zeer populair product. Het is vooral een fysiek product en het retailkanaal blijft dan ook in 2023 veruit de belangrijkste verkooppartner van de Nationale Loterij.
Organisator Spielwarenmesse eG. heeft recent beslist Insights-X in Nürnberg na acht edities te stoppen. De jaarlijkse vakbeurs voor stationery en office stond dit jaar gepland voor 16 tot en met 19 oktober.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.