Online magazines

10 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Gratis als VIP NAAR PAPER SHOW 2024

Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals zoals u. De exposanten presenteren er papierwaren, kantoorartikelen, schoolmateriaal, wenskaarten, hobbyartikelen enzomeer. Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

De Duitse fabrikant Jakob Maul GmbH is vooral bekend als toonaangevende producent van kantoorbenodigdheden, visuele communicatie en verlichting.
Bij Igepa geloven ze in de toekomst. Daarom creëerden ze drie hefbomen om de ambities van het bedrijf te helpen realiseren: diversificatie, digitalisering en duurzaamheid. De drie D's zorgen er niet enkel voor dat Igepa rendabel fit blijft, maar stellen het bedrijf ook in staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan die haar in de toekomst staat te wachten.
Pelikan zorgt voor betrouwbare, goed ontworpen stationery producten, ontwikkeld met expertise, passie en zorg. Al onze activiteiten, beslissingen en relaties worden bepaald door één gedeelde waarde en leidraad: Pelikan Cares. Wij dragen zorg voor onze geschiedenis, producten, mensen, onderwijs en onze planeet.
In januari gaat de Paper Show weer door en met veel plezier ontvangen we onze gasten in stijl in de bekende Nekkerhal te Mechelen.
Verken het verhaal achter Artige en hun verrassende collecties op stand 2.3 op Paper Show 2024. Leer het bedrijf grondig kennen, laat je verleiden door de vele mogelijkheden op het vlak van wenskaarten en ontdek ...
Eerder dit jaar kondigde Hamelin de overname aan van de Pelikan Group, een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van hoogwaardige school- en kantoorbenodigdheden. Het assortiment omvat meer dan 12.000 artikelen ...
Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
In Januari, geniet van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.