Online magazines

16 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
OOK PAPIERWAREN KOMEN ECO-VERRASSEND UIT DE HOEK
Het was een product binnen de categorie Papierwaren die meteen ook de hoofdvogel heeft afgeschoten binnen de categorie Responsible Office, tijdens de Paper Show Awards 2024. Alleen al de cover van Ecosmiles, het nieuwe eco-notebook van Group 4P, is vervaardigd uit de resten van koffie, kiwi, kersen, olijven, lavendel en amandel. Ontdek ook alle andere producten binnen deze categorie in deze nieuwsbrief. Net als een eerste deel sfeerfoto's van de beurs.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
De data voor Paper Show 2025 zijn reeds bekend, namelijk zondag 19 en maandag 20 januari. Ondertussen kunt u hier even nagenieten van Paper Show 2024. Deel 1.

Paper Show Awards 2024: categorie papierwaren

 

 

 

 

 

 

Heb je last van een nekkramp tijdens het chatten en kijken naar series op je tablet of smartphone? Dan heb je een goede, ergonomisch positioneerbare houder nodig. De nieuwe TWIST-tablethouders van DURABLE zijn de ideale oplossing!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.