Online magazines

9 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
VULPennen en rolLerballs uit afval

Ook binnen de categorie schrijfwaren viel op Paper Show de factor duurzaamheid en ecologie op. Rollerballs en vulpennen die voor 3/4e vervaardigd zijn uit gerecycleerd plastic bijvoorbeeld. Het gaat veelal om Post Consumer Waste (PCW), dat is plastic dat al door de eindgebruiker is gebruikt en een nieuwe bestemming krijgt in deze producten. Noteer trouwens 19 en 20 januari 2025 maar in uw agenda, dan vindt de volgende Paper Show plaats.
Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
In 2024 lanceert het assortiment technische Uni Pin stiften van het merk Uni Ball de kennismakingskoffers. Kant en klare koffers om nieuwe technieken te proberen zoals Manga’s tekenen of Lettering.
EA Pens & Paper/EuroAgenda BV is een dynamisch familiebedrijf met veel liefde voor papier, schrijfwaren en stationery producten. Met ons verkoopteam bezoeken we onze doelgroep in Nederland en België.
STAEDTLER heeft een grondige herziening ondergaan van zijn beproefde merkwinkelsysteem met het oog op het creëren van unieke voordelen voor retailers en klanten. Met een duidelijke focus op duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit brengt STAEDTLER
Paper Show Awards 2024: categorie schrijfwaren
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.