Online magazines

11 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Wenskaarten zijn back in business

Wenskaarten leken de strijd te verliezen tegen de duizenden digitale manieren waarop men een wens kan versturen. Maar tijdens de Covid-periode zag de consument de meerwaarde van een handgeschreven kaart opnieuw in. Ondertussen is de wenskaart opnieuw uitgegroeid tot een vaste waarde voor heel wat consumenten. En dat is goed nieuws voor u.

Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager

Paper Show Awards 2024: categorie wensartikelen
Wenskaarten leken de strijd te verliezen tegen de duizenden digitale manieren waarop men een wens kan versturen. Maar tijdens de Covid-periode zag de consument de meerwaarde van een handgeschreven kaart opnieuw in.
Begin februari kondigde Payconiq aan vanaf april 2024 handelaren met een contract een jaarlijkse exploitatievergoeding van 18 euro aan te rekenen, ofwel 1,50 euro per maand.
Het aantal winkeldiefstallen neemt de laatste jaren nauwelijks af. België heeft als dichtbevolkt land één van de hoogste diefstalcijfers van Europa. De stijgende prijzen doen daar nog een schepje bovenop.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.