Online magazines

20 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ecorevolutie binnen categorie Lederwaren en schooltassen 

Ook binnen de categorie lederwaren en schooltassen valt op dat duurzaamheid een blijvertje is. Neem nu de Cypress Security EcoSmart® laptoprugzak van Targus, die werd vervaardigd uit 17 gerecycleerde plastic waterflessen! Of Satch dat binnen de groep schoolrugzakken voor alle Skandi-stijlen textielgerecycleerd materiaal gebruikt. 
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager

Paper Show Awards 2024: categorie lederwaren & schooltassen

 

 

 

 

Tijdens de 1ste 5 à 10 seconden van een onderhoud beoordeel je sowieso het volgende: Vind je de gesprekspartner betrouwbaar? Intelligent? Sympathiek? Als je eenmaal een indruk hebt van iemand, dan is die nog maar moeilijk te veranderen.

Begin februari kondigde Payconiq aan vanaf april 2024 handelaren met een contract een jaarlijkse exploitatievergoeding van 18 euro aan te rekenen, ofwel 1,50 euro per maand.

 

Respecteer altijd het principe: 'Voor wat, hoort wat!' Een prestatie vereist een gelijkwaardige tegenprestatie. Een gunst verwacht vroeg of laat een wederdienst, zoals de aankoop van een product in grotere hoeveelheden.

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.