Multifunctionele aktetas voldoet aan behoefte van elk type werknemer

Unieke oplossingen maken het werk overal mogelijk

David Jones
De Japan-serie van Aunts & Uncles bestaan uit moderne businesstassen die bij zowel dames als heren scoren. De waterdichte rugzakken van gecoat katoen, speciaal voorzien van waterdichte ritsen, zijn beschikbaar in meerdere kleuren

De laptop maakt vandaag onlosmakelijk deel uit van de doorsnee kantooruitrusting en daarvoor wordt in businesstassen dan ook voldoende plaats voorzien. De tijd van de klassieke stijve aktetas waarin men de laptop onmogelijk kwijt kan, ligt dus achter ons. Bovendien zijn werknemers steeds vaker onderweg of werken ze van thuis uit, wat sinds Covid-19 in een tweede versnelling werd gezet. Businesstassen spelen in op deze evolutie en maken het vervoeren van laptop en documenten een pak efficiënter en ergonomischer. En ook onderweg werken wordt een mogelijkheid dankzij nieuwe designs en oplossingen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikelen

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.