Online magazines

12 januari 2022 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

 
Kantoorspeciaalzaak Sercu valt in het oog van al wie aan de Brugsesteenweg in Roeselare passeert. De drie broers Dirk, Wim en Koen Sercu hebben de familiezaak uitgebreid tot wat die vandaag is – een aanbieder van totaaloplossingen.
Op 23 & 24 januari 2022 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Covid-19 heeft ons dagdagelijks functioneren drastisch veranderd. De hele situatie creëert binnen de kantooromgeving een nood aan en bijgevolg een vraag naar nieuwe producten en daarin kan de kantoorvakhandel een cruciale rol innemen.
Helaas werd Insights-X 2021 afgelast omwille van de pandemie en de huidige maatregelen. Maar niet getreurd, de stationerybeurs beleeft u nu gewoon bij u thuis. Elke maand worden productgroepen, trends en belangrijke topics uitgelicht om u door het jaar te begeleiden. Mis geen waardevolle impulsen en schrijf u nu in voor de Insights-X-nieuwsbrief. Hiermee ontvangt u maandelijks alle relevante informatie in uw inbox!
Maar liefst drie zaken heeft de familie Van Hoye op haar palmares. Uitbaters Sofie Van Hoye en haar man Erik Peeters zijn de vierde generatie aan het hoofd van Van Hoye Kantoor, waar de eerste bouwstenen van het imperium werden gelegd.
De laptop maakt vandaag onlosmakelijk deel uit van de doorsnee kantooruitrusting en daarvoor wordt in businesstassen voldoende plaats voorzien. De tijd van de klassieke stijve aktetas waarin men de laptop onmogelijk kwijt kan, ligt achter ons.
Amazon opent binnenkort warenhuizen. Dat schrijft de Amerikaanse krant The Wall Street Journal. Een technische bovenlaag moet fysiek en online nu echt doen fuseren. Wat kunnen onze winkels daaruit leren?
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.