Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

De nieuwste trends binnen archivering en opberging voor u opgesomd
Met archiveringsproducten en opbergdozen scheppen uw klanten zonder moeite orde in hun zakelijk én privéleven. Want ook in digitale tijden wordt nog volop geprint en geklasseerd. Wij zochten de nieuwste trends voor u bijeen. 

Melissa Himpe 
Bladmanager
Fabrikanten die actief zijn in het ontwerpen en vermarkten van de juiste producten voor gestructureerd archiveren, klasseren, presenteren en/of organiseren zijn steeds op zoek naar het verlichten van die taak. Het is de taak van de fabrikant om de nodige organisatie te bieden.
Ondanks het feit dat er wel minder fysiek wordt geklasseerd, blijft informatieverzameling in opbergboxen en -dozen een belangrijk gegeven. Zo moeten gemeenten en juridische en financiële afdelingen van bedrijven bepaalde gegevens verplicht bewaren.
We komen graag meer te weten over de invloed van telewerk op uw assortiment en manier van werken. Doe mee aan de enquête - de vragenlijst neemt niet meer dan 3 minuten van uw tijd in beslag - en lees de resultaten binnenkort in uw magazine Script.
De nieuwe lockdown deed winkeldeuren opnieuw verplicht sluiten. De kantoorvakhandel daarentegen werd als essentieel beschouwd en blijf gevrijwaard van een verplichte sluiting. Bosta bedankt de overheid met een brief.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.