Online magazines

08 januari 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Deze Aktetassen maken het werk onderweg een pak gemakkelijker
Nog nooit werd zoveel getelewerkt als in 2020. De kantooruitrusting verhuist dus almaar vaker mee huiswaarts en dat heeft het design van aktetassen flink beïnvloed. 

Melissa Himpe
Bladmanager
De laptop maakt vandaag onlosmakelijk deel uit van de doorsnee kantooruitrusting en daarvoor wordt in businesstassen voldoende plaats voorzien. De tijd van de klassieke stijve aktetas waarin men de laptop onmogelijk kwijt kan, ligt achter ons.
Vandaag willen medewerkers van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen snel met elkaar overleggen, ook wanneer ze fysiek niet op dezelfde locatie zitten. Interactieve oplossingen worden betaalbaar en verdienen de nodige aandacht.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.