Online magazines

15 oktober 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

 
hoe duurzaam inkopen? In gesprek met Responsible Office dealers
In 2010 had de Vlaamse overheid zichzelf de ambitie opgelegd om tegen 2020 100% duurzaam in te kopen. We kunnen met zijn allen nog sneller en beter werk maken van duurzaam inkopen. De Responsible Office dealers zoeken mee naar oplossingen.

Melissa Himpe
Bladmanager
De Europese Aanbestedingswet moet duurzame aanbestedingen door de overheid in goede banen leiden. Hoewel alles mooi op papier staat, lopen enkele zaken nog niet helemaal zoals ze moeten in de praktijk.
De laptop maakt vandaag onlosmakelijk deel uit van de doorsnee kantooruitrusting en daarvoor wordt in businesstassen voldoende plaats voorzien. De tijd van de klassieke stijve aktetas waarin men de laptop onmogelijk kwijt kan, ligt achter ons.
Uitbaters Marleen Gijsemberg en haar man Eddy Beckers staan dit jaar 25 jaar achter de kassa van hun zaak daar, alsook van een tweede winkel in winkelcentrum Shopping 1 in Genk. Vorig jaar werd de winkel in een nieuw jasje gestopt en daarbij kwam beleving op de eerste plaats te staan.
De coronapandemie had een grote invloed op het betaalgedrag van de consument en veroorzaakte een enorme shift van offline naar online winkelen, waardoor het aantal onlinebetalingen fors steeg.
De afgelopen 12 maanden wist Aurora niet stil te staan met een metamorfose van haar collecties tot resultaat. Naast de look and feel werd op basis van jullie feedback de collecties ingedeeld volgens WRITING (algemene papierwaren), EDUCATION (specifiek voor school met sub brand Splendid by Aurora), FILING (klassementsartikelen) , COMMERCE (voor kantoor of magazijn) en ART & CRAFT (hobby en vrije tijd).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.