RO-dealers versterken hun milieubeleid

RO organiseerde een opleiding rond milieubetere toeleverketens

De derde en laatste RO-opleidingsdag van 2019 werd gehost door Acco Brands. In totaal werden de RO-dealers nu 4 volle dagen kwalitatieve training aangeboden. Daarmee blijft Responsible Office investeren in het milieu, in de leden en in het RO-project. Veel opleidingen zijn de volgende dag weer vergeten en daarom niet altijd de beste investering. Dankzij de interactiviteit en betrokkenheid was dat dit keer helemaal anders. Docente Mieke Pieters gebruikte interactiviteit als geheugenlijm. Ze danste als een koorddanseres vanuit productaanpak om dan weer de milieuaspecten van jouw bedrijf als leverancier en jouw ganse toeleverketen tegen het licht te laten houden.
Zeker nu het milieu eindelijk de aandacht krijgt die het verdient, is RO als initiatief met de RO-dealers voorop actueel en bijzonder goed geplaatst om de industrie te helpen hun klanten objectief en betrouwbaar te informeren over wat wel en niet milieubeter is. Omdat de overheid ook inzet op lokale economie, zeker voor de last mile, zijn onze KMO RO-dealers bij uitstek uitverkoren om de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) leveranciers van de overheid te zijn en nog meer te worden. Per slot van rekening zijn zij milieubewust vanuit hun passie en dat merkt ook de aanbesteder. Bedrijven en overheid willen morgen (sommigen vandaag al) een bewezen milieubeter product van een bewezen milieubetere leverancier die werkt met een bewezen milieubetere toeleverketen.
Deze laatste dag plakten we al het geleerde samen met het huiswerk dat we meekregen aan elkaar om onze RO-dealers nog te versterken in hun milieubeleid en hoe zij dit kunnen communiceren naar hun klant.Ook in 2020 organiseert Bosta een toepasselijke Responsible Office training. De deelnemers van deze training mochten mee de onderwerpen kiezen. RO gaat nu op zoek naar inspirerende lesgevers voor deze onderwerpen. Iedereen is welkom op deze opleidingen tot een maximum van 25 deelnemers wordt bereikt om de lessen interactief te houden. Deze trainingen zijn gratis voor RO-dealers en gunstig geprijsd voor Bosta leden. Tegen een meerprijs kunnen ook niet-Bostaleden de training volgen tot het maximum aantal deelnemers wordt bereikt. Nieuwe kandidaten RO-dealers en RO-fabrikanten kunnen zich natuurlijk altijd melden.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.