Online magazines

20 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Bent u klaar voor Paper Show 2022?
Dat de branche verlangt naar dit langverwachte weerzien, staat buiten kijf. We hebben nu eenmaal een jaartje moeten overslaan, maar in 2022 kunnen we elkaar eindelijk opnieuw ontmoeten in de Nekkerhal te Mechelen. Ontdek hier wat er allemaal op de planning staat.

Melissa Himpe
Bladmanager
Op zondag 23 en maandag 24 januari 2022 vindt de 26e editie van de Paper Show plaats – hét feest van onze industrie, eindelijk opnieuw op de vertrouwde plaats van afspraak: de Nekkerhal in Mechelen. Alles verloopt volledig coronaproof!
Op 23 & 24 januari 2022 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Exposanten uit de kantoorvakhandel gingen de strijd aan met elkaar voor een Paper Show Award voor het meest innovatieve product binnen acht categorieën.
Bosta staat te popelen om u na een jaar zonder fysieke beurs opnieuw te mogen ontvangen in de Nekkerhal te Mechelen. “Uitkijken is weinig gezegd”, aldus Kathleen Bosteels, “hunkeren komt al beter in de buurt. We zetten alles op alles om de Paper Show fysiek te kunnen laten doorgaan."
Adveo zet in op hun private labels en dat stellen ze graag aan u voor op Paper Show. Maar ook hun logistieke services zetten ze er graag in de kijker.
Pilot lanceert de B2P Ecoball binnen hun B2P gamma. De ‘From bottle to pen’ pennen van Pilot worden gefabriceerd van gerecyclede plastic flessen. De Ecoball gaat hierin nog een stap verder. Voor deze pen wordt namelijk gebruik gemaakt van herwonnen plastic afkomstig van stranden.
Als in de houtindustrie wordt gezaagd en geschaafd, blijven houtspaanders over als bij- of afvalproduct. Bij STAEDTLER vinden ze een nieuwe toepassing – in hoogwaardige potloden. Vanaf 2022 prijkt een “Made from Upcycled Wood” logo op de verpakkingen.
BIC® 4 Coulours™ Wood Style bekroond op Papershow 2022 in de categorie "Schrijfwaren".
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.