Online magazines

22 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Paper Show wordt volledig coronaproof evenement
Op 23 en 24 januari 2022 vindt de Paper Show plaats, dé hoogmis van branchevereniging Bosta voor inkopers van papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Stelt u zich vragen over de veiligheid van het event in coronatijden? Wees gerust: dit is een Covid safe event. Bosta, Nekkerhal Mechelen en de exposanten zetten alle zeilen bij voor een coronaproof evenement.

Melissa Himpe
Bladmanager
Op 23 en 24 januari 2022 vindt de Paper Show plaats, dé hoogmis voor inkopers van papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Stelt u zich vragen over de veiligheid van het event? Wees gerust: dit is een Covid safe event.
Het is eindelijk weer zover: van 29 januari tot 1 februari 2022 kan u Paperworld en Creativeworld opnieuw fysiek bijwonen in Messe Frankfurt. Ook Christmasworld gaat gelijktijdig door, maar gaat al van start op 28 januari. Ontdek hier wat er allemaal op de planning staat.
De drie gemeenschappelijke trendstatements "hearted+minimal", "mystic+originate" en "local+vital" tonen de relevante thema's, kleuren, materialen, inspiraties en stijlen voor het komende seizoen.
Op 23 & 24 januari 2022 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Corona stuwde de honger naar informatie tot ongekende hoogte. Papier geniet mee van deze trend en krijgt, samen met het computerscherm, het vaakst de voorkeur van de Belgen voor de consumptie van informatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.