Online magazines

10 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Ga gratis als VIP naar Paper Show 2022!
Het is weer zover: Paper Show vindt plaats op 23 en 24 januari 2022 in de Nekkerhal in Mechelen. Deze beurs voor school- en kantoorartikelen mag u absoluut niet missen. Ontdek hier hoe u zich gratis kan inschrijven. 
Melissa Himpe
Bladmanager
Op 23 & 24 januari 2022 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
"We hadden met zijn allen de weken en de dagen afgeteld. Eindelijk was het dan zover. Onze eerste Bosta ledenvergadering sinds lang."
Langs de Edingsesteenweg in Gooik botsen we op Drukkerij De Knijf. De winkel verbergt een divers aanbod kantoorwaren, geschenkartikelen, tabakswaren en pers. In hetzelfde gebouw huist eveneens een drukkerij.
Er heerst een dalende trend in de verkoop van papier voor thuis- en professioneel gebruik. Tegelijk stellen we wel een stijging vast in de vraag naar duurzaam geproduceerd en gerecycleerd papier.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.