Online magazines

09 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Nieuwe oplossingen in whiteboards
Covid-19 heeft de verkoop van whiteboards flink beïnvloed in 2020 en niet in de positieve zin. Voor de thuiswerkvloer zijn whiteboards nu niet bepaald de meest evidente keuze, maar dat neemt niet weg dat fabrikanten zoeken naar manieren om de whiteboard ook daar te introduceren.

Melissa Himpe
Bladmanager
Overleggen gebeurt ook – nu met verplicht telewerk meer dan ooit – wanneer men fysiek niet op dezelfde locatie zit, en daarvoor bedenken fabrikanten een resem aan oplossingen. Interactief of analoog, beiden vullen elkaar aan op de werkvloer.
Midden juli werd België getroffen door zware overstromingen. De Bosta-leden sloegen de handen in elkaar om de kinderen van de getroffen gezinnen te hulp te schieten. Met behulp van Kiwanis doneerden ze maar liefst 40 paletten aan schoolmateriaal.
Er bestaan al langer diverse oplossingen om op kantoor verstandig te archiveren. Sinds 2020 is het thuiskantoor echter ook een realiteit geworden. De archiveringsproducten voor die omgeving moeten onderscheid maken met de huiselijke taken.
Adveo Benelux was de eerste die weer een live beurs organiseerde in de branche. Ruim 34 stands stonden klaar om de klanten te ontvangen. De beurs werd geopend om 11u en sloot om 18.30u – en het is continu druk geweest.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.