Online magazines

29 september 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
 
Telewerk heeft positieve invloed op verkoop van multifunctionals
Telewerk en afstandsonderwijs deden de IT-markt zowat ontploffen. In week 12 van 2020 steeg de vraag voor heel wat productgroepen aanzienlijk volgens cijfers van GfK en dat evolueerde de hele lockdownperiode positief.

Melissa Himpe
Bladmanager
Dankzij thuiswerk en afstandsonderwijs is de vraag naar multifunctionele printers enorm. Momenteel zijn er nog wat toeleveringsproblemen door covid-gerelateerde maatregelen, maar de toestellen die voorradig zijn, vinden tot op vandaag gretig aftrek.
Thuiswerken heeft een weerslag op printbenodigdheden. Originele producten genieten nog steeds de voorkeur, maar prijs en vooral onmiddellijke beschikbaarheid spelen een steeds belangrijkere rol bij de keuze.
Er heerst een dalende trend in de verkoop van papier voor thuis- en professioneel gebruik. Tegelijk stellen we wel een stijging vast in de vraag naar duurzaam geproduceerd en gerecycleerd papier.
Labels vormen onmisbare tools voor veel branches en bedrijven – van etiketten voor farmaceutische producten en de voedingsindustrie tot ticketing en bezoekersbadges. Daarnaast grijpen ook particulieren maar al te graag naar een handige labelprinter.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.