Online magazines

18 augustus 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
 
Bosta E-news
We zitten al zo lang met de corona ellende maar toch heeft het ons weer verrast. Dat we voor een tweede keer de Algemene Vergadering en verkiezing van de Raad van Bestuur online hebben moeten regelen was geen geschenk. Hopelijk nu de allerlaatste keer. Toch waren we blij de verwezenlijkingen van ons Bosta team en ons ambitieus programma voor de toekomst aan onze leden te mogen uitleggen.

Als u ooit getwijfeld heeft of het u als ondernemer in deze branche wel voldoende voordelen brengt om Bosta lid te zijn of te worden, twijfel niet meer en laat ons allen samen kop en schouders onder deze prachtige branche steken. Wij verwelkomen u graag als nieuw lid en wij leggen onze bestaande leden extra in de watten de komende tijd. Nu we voorbereidingen treffen om terug fysieke events te organiseren kan het alleen maar beter worden en kunnen we opnieuw samen het ware Bosta gevoel ervaren.

De cijfers van VZW Bosta werden door leden en commissarissen gewikt, gewogen en goedgekeurd.

Er kwamen 2 plaatsen vrij in het 12-koppige team van de Raad van Bestuur van Bosta. Wij danken Patrick Bivort en René Paolin voor hun jaren trouwe dienst. De nieuw verkozenen Isabelle Plumier van Club Standard Boekhandel en Aurélie Cuvelier van Turbel heten we van harte welkom. We zijn zeer tevreden dat we met deze “move” de diversiteit van ons team nog hebben kunnen vergroten. Veel succes.

Raad van Bestuur: Cuvelier Aurélie – Turbel, Dessauvage Fien – Dessauvage, Henrotay René-Luc – Casio, Heymans Philippe – Durable, Jansegers Jan – Fellowes, Lippens Bert – Brepols, Plumier Isabelle – Club, Schelkens Frank – Pilot, Smet Tom – Staedtler, Steyaert Karina – Exaclair, Tass Ruben – Despec, Van Assche Pascal – Bic

Onze volgende ledenvergadering in september staat in het licht van de Paper Show 2022 die doorgaat in de Nekkerhal te Mechelen op zondag 23 en maandag 24 januari 2022. U mag daar als exposant niet ontbreken, het wordt een weerzien dat we ons altijd zullen herinneren. Er zijn nog enkele plaatsen, reserveer vandaag, u loopt dankzij onze aangepaste annulatievoorwaarden geen enkel risico.

Grappig en ook bemoedigend is dat bezoekers zich nu al willen inschrijven voor die Paper Show, nog even geduld aub, we zorgen ervoor dat iedereen die dat wenst de Paper Show kan bezoeken.

Bosta
Kathleen Bosteels
Secretaris-Generaal
Procura KTC heeft weer diverse nieuwe producten in het assortiment opgenomen van de diverse merken.
Met de uitbreiding van het logistiek centrum en de ingebruikname van nieuwe mechanica gaat Quantore verder vooruit. Ook goed nieuws, Quantore zet twee nieuwe facilitaire merken in de markt, Biaretto en Cleaninq.
De rekenmachines hieronder zijn écht onze « must-haves » voor een geslaagde BTS campagne. Wanneer u het assortiment voor BTS gaat bepalen, moeten deze rekenmachines er deel van uitmaken.
DURABLE - specialist in moderne werkplekoplossingen – ontwikkelde een nieuwe infohoes. Deze hoes biedt bescherming aan uw papieren A4 insert én zorgt er voor dat het oppervlak waarop u wenst te presenteren niet beschadigd wordt.
De datavernietiger van de HSM SECURIO AF-serie met automatische papierinvoer maakt AVG (DSGVO)-conforme datavernietiging van stapels papier tot wel 500 vellen en parallel daarnaast ook enkele vellen, cd’s en creditcards mogelijk.
Navigator wordt wereldwijd gezien als het toonaangevende merk voor premium kantoorpapier. Het biedt een grote variatie aan oplossingen voor elke afdruktoepassing.
Deze bureau-accessoire collectie omvat enkele hardlopers uit het MAULassortiment zoals het klembord MAULgo, de bureau-organizer MAULroundbox, de mauly-dispenser en papercliphouder MAULpro, nu ook, allemaal gemaakt van > 90 % gerecycled kunststof.
Ontdek: Labelwriter 550 Range, Jotter Originals Cracker & Vector XL en Sharpie Gel
Door de spetterende kleuren en glinsterende folies en glitters is deze collectie absoluut niet over het hoofd te zien. En zelfs de formaten van de kaarten zijn opvallend, want naast vierkante kaarten bevat deze collectie ook langgerekte kaarten.
Dit jaar bestaat het merk "Noris" 120 jaar. Vandaag is vooral één product uit het veelzijdige gamma schoolproducten van STAEDTLER wereldberoemd: miljoenen mensen over de hele wereld schrijven en tekenen met het geel-zwart gestreepte potlood Noris.
Laat je teasen.
Dit najaar introduceert Cristo tal van nieuwigheden, functioneel en elegant, maar met de nodige aandacht voor duurzaamheid.
Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom inspireren we mensen hun emoties te uiten, iedere dag opnieuw.
Ontdek hieronder onze zomer toppers met bijhorende promoties om de verkoop in uw winkel te stimuleren.
Royal Talens en het Van Gogh Museum hebben de handen ineengeslagen en kondigen een collectie schilder- en tekenmaterialen aan als eerbetoon aan Vincent van Gogh. De collectie is geïnspireerd op het kleurenpalet van enkele meesterwerken.
My Stampy is de ideale zelfinktende stempel om uw textiel te personaliseren. Het gebruiksgemak bespaart tijd en geld.
Sinds kort biedt distributeur Despec papiervernietigers & lamineermachines aan van het merk HP. Deze zijn nieuw op de markt en Despec is exclusief distributeur van deze gloednieuwe HP kantoormachines.
Papette is het huismerk van Drukkerij Dirix voor wenskaarten met net dat tikkeltje meer. We zijn een 100% Belgische uitgeverij/drukkerij die ambacht, liefde voor papier en creativiteit met elkaar combineert.
De kantooromgeving moet aantrekkelijk zijn en tegelijkertijd een aanvulling vormen op evoluerende werkstijlen en trends. Bij ACCO Brands geloven we dat hybride werken de nieuwe manier van werken zal worden.
Van kantoor georiënteerd verschuiven we naar mens georiënteerd. De esthetiek en de functionaliteit zijn belangrijke factoren. Wanneer u het niet helemaal kunt uitleggen, maar u weet dat het goed voelt. Dat is het gevoel dat Fellowes creëert.
De afgelopen 12 maanden wist Aurora niet stil te staan met een metamorfose van haar collecties tot resultaat. Naast de look and feel werd op basis van jullie feedback de collecties ingedeeld volgens WRITING, EDUCATION, COMMERCE EN ART & CRAFT.
De nieuwe universele etuis van HERMA met robuuste ritssluiting in vijf verschillende kleuren houden belangrijke spullen bij elkaar. Voor het bewaren, verzamelen, meenemen en ordenen van alledaagse voorwerpen en documenten zijn ze zeker onmisbaar.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.