Online magazines

07 juli 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
 
Nog nooit zoveel post verstuurd als in 2020
In december werd 25 à 30% meer post verstuurd dan verwacht. 21 december werd een absolute topdag, met 3,8 miljoen verstuurde post. Een warme en hoopvolle wens tijdens de eindejaarsperiode bleek met Covid-19 nog nooit zo nodig als nu.

Melissa Himpe
Bladmanager
bpost stelt merkwaardige cijfers vast tijdens de afgelopen kerstperiode. In december werd 25 à 30% meer post verstuurd dan verwacht. Ook fabrikanten bevestigen deze evolutie en merkten in de verkoop van hun wenskaarten.
Fabrikanten die actief zijn in het ontwerpen en vermarkten van de juiste producten voor gestructureerd archiveren, klasseren, presenteren en/of organiseren zijn steeds op zoek naar het verlichten van die taak. Het is de taak van de fabrikant om de nodige organisatie te bieden.
Het Franse Bureau Vallée kocht het Belgische Buro Market over en breidt op die manier in ons land uit. Beide enseignes blijven naast elkaar bestaan, elk met hun eigen specialisme. We spraken met Valentin Satta van Bureau Vallée België.
Aquarel ontwikkelt zich razendsnel als schildertechniek. Dat zien we niet alleen in de onderwerpkeuze van hobbyisten en kunstenaars, maar ook in hun kleurgebruik en werkwijze. Het lijkt wel alsof er naast de traditionele aquarellist een nieuwe generatie is opgestaan die een andere kijk heeft op kleur.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.