Online magazines

24 juni 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Back to school met trendy schooltassen
Uit een rondvraag is gebleken dat de verkoop van schooltassen de voorbije 5 jaar bij 59% gelijk blijft of zelfs stijgt. Ook fabrikanten merken op dat de vraag naar school- én businesstassen stijgt. Dat is ook niet zo vreemd, we verplaatsen ons tegenwoordig meer en werken zelfs onderweg. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Een goede schooltas of een zakelijk exemplaar moet tegen een stootje kunnen. Maar daar blijft het niet bij. De moderne tas is een ergonomisch lichtgewicht met voldoende ruimte, verschillende compartimenten en eventueel nog een aantal extra features.
Ook in digitale tijden als vandaag blijft schrijven essentieel. Elk kind leert schrijven op de schoolbanken en dat is een complexe taak die de nodige inspanning vereist. Goed schrijfmateriaal is hierbij van absoluut belang.
De productlijnen van Wenger staan garant voor kwaliteit, uitmuntende functionaliteit en een mooi Zwitsers design. Al wie met gemak wenst te reizen – hetzij voor het werk of voor eigen plezier – kan zijn of haar gading vinden in het aanbod.
De retail werd in 2020 sterk getroffen door Covid-19 en ook de gevolgen voor de markt van stationery waren niet min. Desondanks schieten enkele categorieën er met kop en schouders bovenuit en floreerden ze net in deze economisch zwaar belaste periode.
Of het nu voor de wiskundeles is, voor de gedichtjes voor de Nederlandse les, of voor de mooiste tekeningen, denk aan hun Atoma-schriften, voor een terug-naar-school met stijl. Of je nu een voorkeur hebt voor de Pastel-reeks, de Bio Atoma-schriften of de nieuwste “Chill”-collectie, er is een Atoma-schrift voor elke smaak.
Sinds kort biedt distributeur Despec papiervernietigers & lamineermachines aan van het merk HP. Deze zijn nieuw op de markt en Despec is exclusief distributeur van deze gloednieuwe HP kantoormachines.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.