Online magazines

09 juni 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Nieuwe whiteboards vormen oplossing voor kantoor na covid-19
Fabrikanten voorspellen dat we post Covid-19 te maken zullen krijgen met een hybride vorm van werken. Schrijf- en werkoppervlakken waarmee men van op een veilige afstand kan samenwerken, doen zo voor het eerst hun intrede in de markt.

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Overleggen gebeurt ook – nu met verplicht telewerk meer dan ooit – wanneer men fysiek niet op dezelfde locatie zit, en daarvoor bedenken fabrikanten een resem aan oplossingen. Interactief of analoog, beiden vullen elkaar aan op de werkvloer.
Het bewustzijn omtrent een gezonde werkhouding groeit. Met aangepaste muizen, toetsenborden en laptopvoorzieningen komt men al ver, een aangepaste tafel en stoel maken de ideale werkplek compleet.
In de markt van de schrijfwaren blijven fineliners het nog steeds bovengemiddeld goed doen. Deze pennen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en lijnbreedtes en kunnen dan ook door iedereen worden gebruikt, van scholieren die zelf hun boeken en mappen willen opfleuren naar creatieve hobbyisten tot technische tekenaars en artiesten.
We maken u wegwijs in hoe een ideale werkpost en werkdag van uw klant er zou kunnen uitzien.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.