Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Zo onderscheidt u zich binnen het segment schrijfwaren
De voorliefde voor handgeschreven notities groeit als reactie op de digitalisering. Schrijfwaren blijven dus onmisbaar binnen uw aanbod. Onderscheid u echter van wat in de supermarkten kan worden gekocht door te zoeken naar kwaliteit

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Digitale tools hebben het segment schrijfwaren de voorbije jaren naar de achtergrond verdrongen, waardoor ook vulpennen vaker in de rekken bleven liggen. Ondanks deze evolutie, doen fabrikanten er alles aan om de consument te verleiden.
Begin maart opende een nieuwe Jumbo vestiging in Goor, Nederland. Volgens Jumbo het meest duurzaam ontworpen supermarktpand van de Benelux.  Diverse duurzaamheidsaspecten zorgen voor een totale BREEAM-ontwerpscore van 90,79%.
Het reeds uitgebreide aanbod schrijfwaren wordt momenteel aangevuld met een aantal nieuwigheden. Het accent ligt hierbij op een nog ruimere kleurenwaaier, met pastels en fluotinten op kop. Het schrijfcomfort is optimaal dankzij uitgekiende designs en vooruitstrevende technologieën.
M.O.S. verruimd het gamma met een alternatief thermisch papier voor kassa’s en betaalterminals. Het is gegarandeert  volledig vrij van chemische stoffen en kan probleemloos op elke thermisch printer gebruikt worden
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.