Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Script onderzocht: gifts in uw zaak
Meer dan de helft van de respondenten (56,1%) die hebben deelgenomen aan het onderzoek, hebben reeds een aparte hoek met giftartikelen. Wetende dat zij ook gemiddeld tot 16% van hun totaalomzet uit deze categorie halen, is het misschien niet slecht om een apart aanbod geschenkartikelen te overwegen.

Melissa Himpe
Bladmanager
De afgelopen weken voerde uw vakblad Script een anoniem onderzoek naar giftartikelen in de papier- en kantoorvakhandel. Geen vreemd fenomeen binnen de branche, hebben we mogen merken.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Covid-19 heeft ons dagdagelijks functioneren drastisch veranderd. De hele situatie creƫert binnen de kantooromgeving een nood aan en bijgevolg een vraag naar nieuwe producten en daarin kan de kantoorvakhandel een cruciale rol innemen.
Nieuw in kleurpotlodenland zijn de resem aan neon-, pastel- en metallic kleuren maar ook aquarelpotloden zien we steeds vaker opduiken. Deze mogen niet ontbreken in uw aanbod.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.