Online magazines

04 november 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Zo maken innovatieve whiteboards een flexibele werkvloer mogelijk
Whiteboards laten toe de gedachten te ordenen, lijsten te maken of iets visueels te presenteren aan een publiek. Digitaal maakt zeker een opmars, maar vervangt de analoge variant nog lang niet. Beide vullen elkaar aan. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Vandaag willen medewerkers van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen snel met elkaar overleggen, ook wanneer ze fysiek niet op dezelfde locatie zitten. Interactieve oplossingen worden betaalbaar en verdienen de nodige aandacht.
Covid-19 heeft ons dagdagelijks functioneren drastisch veranderd. De hele situatie creëert binnen de kantooromgeving een nood aan en bijgevolg een vraag naar nieuwe producten en daarin kan de kantoorvakhandel een cruciale rol innemen.
Uiteraard komen we graag meer te weten over de invloed van telewerk op uw assortiment en manier van werken. Doe mee aan de enquête - de vragenlijst neemt niet meer dan 3 minuten van uw tijd in beslag - en lees de resultaten binnenkort in uw magazine Script.
Om u te helpen om uw assortiment van knutselmateriaal goed samen te stellen, geven we een overzicht van de belangrijkste trends en nieuwigheden in het creasegment.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.