Online magazines

21 oktober 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Bosta E-news: ontdek de nieuwigheden
Beste branchegenoot,
 
We zijn weer enkele corona barometers verder en wie weet wat ons nog te wachten staat. Gelukkig zijn er vorderingen in het ontwikkelen van vaccins. Bosta neemt het zekere voor het onzekere bij de organisatie van de Paper Show in januari 2021.
 
Maar we kunnen niet zoals zo vele branches overwegen niets te doen. We kunnen en willen onze leden en deze branche niet in de steek laten. Dus gaan we “ON THE ROAD” met onze Paper Show.
 
Tussen 15 januari en eind februari mag u van ons vuurwerk verwachten. Natuurlijk willen alle exposanten, fabrikanten, invoerders en groothandels hun nieuwe producten aan u voorstellen en u vergasten op denderende promoties. En dat er nieuwigheden zullen zijn, daar mag u zeker van zijn. Nieuwe hygiëne producten die een sterkhouder zullen zijn voor de omzet van onze dealers in de toekomst, maar nog veel meer moois om van te smullen. Je kan duidelijk merken dat er tijdens corona heel wat creativiteit in de ontwikkeling van producten en diensten is gestopt.
 
Onze Paper Show Awards gaan natuurlijk weer het kaf van het koren scheiden. U mag weer ons verslag over de nieuwigheden, duurzaamheid, creativiteit en winstmogelijkheden verwachten. En dan is daar de beleving. Wat maakt de gemoedelijke Paper Show zo uniek. Juist, we leggen onze dealers in de watten en deze boost aan het begin van het jaar kan dus ook nu niet gemist worden. DAAROM KOMEN WE NAAR U TOE. In samenwerking met onze partners sturen we u een volledig overzicht van de exposanten met telkens een sneak preview van hun nieuwigheden en focuspunten en de promotie die u niet mag missen. Op het cruciale moment sturen we u ook een verrassingspakket. Tijdens de 6 weken die we “On The Road” zijn zullen we op wekelijkse basis informeren over hoe onze dealers het allemaal ervaren en kunnen we genieten van unboxing momenten en verloten we toffe prijzen via onze cheque boek tombola. Onze exposanten komen naar u toe. Leg de rode loper voor hen uit, want ze brengen u flink profijt begin volgend jaar.
 
We informeren iedereen op het juiste moment waar en hoe je kan inschrijven op dit niet te missen Paper Show ON THE ROAD event.
 
Geniet ondertussen al van dit voorproefje via deze E-News.

Kathleen Bosteels
Secretaris-generaal BOSTA
Om structuur te houden in alle video calls heeft Aurora een ‘Online Conference Notepad’ ontwikkeld. Deze heeft duidelijk afgebakende zones voor klare taal.
Maak het je gemakkelijk voor de feesten en kies voor een compleet gedecoreerde boom of kant-en-klare decoratiepakketten voor in je eigen boom. Bij AVA wordt de kerstboom zetten een kinderspel.
BIC® heeft een ruim assortiment schrijfwaren en kleurproducten speciaal voor de feesten. Een eenvoudig en origineel cadeau-idee voor jong en oud. Laat u verleiden door de BIC® 4 Kleuren® Party, een gouden 4 Kleuren® met een stijlvol omhulsel.
Voor het einde van fiscaal jaar hebben accountants, finance specialisten en freelancers meer dan ooit behoefte aan snelle en eenvoudige tools met écht nuttige functies. Deze professionals vinden in deze gamma 7 doeltreffende rekenmachines met telrol.
De verkoop van industriële tablets neemt gestaag toe. Daarom heeft DURABLE zijn TABLET HOLDER assortiment uitgebreid met een XL-versie. De nieuwe houders zijn voorzien van een diepere klem en zijn geschikt voor tablets tot een dikte van 23 mm.
Deze opvallende foliestickers in goud en zilver zijn nieuw toegevoegd aan het Kerstassortiment. Elegante en chique handwritten lettering en motieven met trendy Kersttaferelen! Compleet in themadisplay.
PILOT’s duurzaamheidsaanpak wordt gestaafd op de 3R policy. Ofwel, hoe we beter kunnen doen met minder. Door onze producten te recycleren, te verminderen en na te vullen (Recycle, Reduce, Refill), tonen wij de nodige verantwoordelijkheid.
MAUL presenteert in 2020 een nieuwe collectie kantoor artikelen in vier moderne tinten : Touch of Rose, Lime, Atlantic Blue en Sahara. Populaire producten zoals de MAULseven accu lamp of de kunststof PP klemborden verschijnen nu in deze mooie tinten.
De volumineuze datavernietiger HSM Pure 740 max is met z’n opvangvolume van 240 liter de perfecte partner voor het veilig inpandig vernietigen van data, maar ook voor hele afdelingen inzetbaar. Veilig, netjes en economisch!
Ontdek voor het eindejaar de 2 nieuwe collecties voorgesteld door Miquelrius , Just Black en Mystic. Voor wie van soberheid, strakke lijnen en neutrale kleuren houdt, biedt de Just Black collectie notebooks en etui’s met een "ruwere" uitstraling.
De kinderen vervelen zich nooit meer en deze slijm is kindvriendelijk en makkelijk uitwasbaar.
Speciale veiligheidstape voor sociale afstand - duidelijke informatie op elke 1.5 m om de regels m.b.t. afstand houden te doen respecteren.
Loctite zegt ja tegen creatievelingen. Loctite zegt ja tegen iedereen met de "reparatie-attitude". Én, Loctite heeft altijd ja gezegd tegen iedereen die op zoek is naar eenvoudige en effectieve oplossingen voor al hun projecten!
Ter gelegenheid van de 111de verjaardag van Uitgeverij Lannoo, schenkt haar non books divisie Lannoo Graphics de wenskaartenliefhebber een derde wenskaart gratis bij aankoop van 2 wenskaarten, te kiezen uit een selectie molens.
Onlangs heeft distributeur Despec, officieel groothandel van TESA, hun tesa assortiment verder uitgebreid.
Na lang wachten is de populaire Brush Sign Pen nu beschikbaar met gepigmenteerde inkt, waardoor levendige kleuren langer behouden blijven!
De Leitz TruSens maakt de luchtkwaliteit in een kamer zichtbaar via een handig led-display en zorgt bovendien voor de best mogelijke reiniging ervan, dankzij een gepatenteerd viervoudig filtersysteem.
Sticker is een verrassend veelzijdig concept uiteenlopend van fancy stickers tot functionele etiketten. Het elegante display geeft plaats aan 88 unieke sticker items.
Wie Maatschappelijk Verantwoorde Artikelen wil aanschaffen wordt al het moeilijke werk uit handen genomen door RO. De artikelen die worden getoond hebben minstens één onafhankelijk derde partij certificaat.
Procura KTC heeft weer diverse nieuwe producten in het assortiment opgenomen van de diverse merken.
Altijd al willen weten hoe onze potloden eigenlijk gemaakt worden? Ontdek de productie van ons befaamde Noris potlood in deze video!
Pritt ondersteunt Make-A-Wish om ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Toegewijde vrijwilligers van Make-A-Wish helpen de kinderen met het plannen van hun eigen dag.
De Europese Investeringsbank (EIB) zal The Navigator Company steunen met een lening van 27,5 miljoen euro voor de bouw en exploitatie van een nieuwe biomassaketel in hun geïntegreerde fabriek in Figueira da Foz, een  cohesieregio in Portugal.
Met de opkomst van het thuiswerken de afgelopen maanden, is er een trend zichtbaar waarbij men ook thuis een goed georganiseerde (werk)plek wenst. BANKERS BOX® sluit perfect aan op de groeiende behoefte van de mensen thuis & op (thuis)kantoor.
Het assortiment schrijf- en tekenstiften Uni Pin laat weer van zich horen! Na de lancering deze zomer van de 10 nieuwe punten en kleuren, staat er een nieuw formaat op stapel voor het eind van het jaar. De Uni Pin tube is volledig nieuw.
Of het nu gaat om de kleuterschool, een uitstapje naar de dierentuin of een bezoek aan de grootouders, je hebt dubbel zoveel plezier met de nieuwe dieren en je bent voorbereid op elk avontuur.
AdveoWorld  (het jaarlijkse leveranciersevenement van Adveo) zal dit jaar virtueel doorgaan. Een virtueel event hoeft zeker niet minder interessant te zijn dan een fysiek.
Groothandel Paper Dreams onderscheidt zich al jaren door het unieke assortiment humoristische artikelen. Doordat onze producten door ons zelf bedacht worden, kunnen onze klanten er vanuit gaan dat wij een exclusief aanbod aanbieden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.