Online magazines

18 september 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Speciaalzaak Maves palmt klanten in met unieke marketingstrategie
Matthias van Essche nam twee jaar terug de zaak Office-point over en gaf er een unieke marketingstrategie aan. “Door de vele video's die we posten, verlagen we de drempel voor de klanten om even binnen te springen", aldus Matthias van Essche.

Melissa Himpe
Bladmanager
Matthias van Essche is sinds drie jaar zaakvoerder van Maves in Keerbergen. Hij nam in 2016 een reeds bestaande kantoorvakhandel over en liet er een volledig nieuwe en frisse wind door waaien.
Uiteraard komen we graag meer te weten over de invloed van telewerk op uw assortiment en manier van werken. Doe mee aan de enquête - de vragenlijst neemt niet meer dan 3 minuten van uw tijd in beslag - en lees de resultaten binnenkort in uw magazine Script.
Meer dan de moeite waard om te beschermen is echter niet alleen de gezondheid, maar ook de persoonsgebonden data van klanten en medewerkers etc. Want ook in het home-office moeten de regels rondom AVG (DSGVO) in acht worden genomen.
Beleef business, netwerken en vakkennis – eenvoudig, comfortabel en gratis thuis, op kantoor of onderweg. Op 14 oktober gaat de Insights-X online van start als driedaags live online-evenement met interessante lezingen, productpresentaties en virtuele meetings.
September staat bij Royal Talens Benelux in het teken van het merk Amsterdam. In september wordt er extra aandacht gegeven aan de Amsterdam producten op de Instagram -en Facebookpagina van Royal Talens Benelux (@royaltalensbenelux). Daarnaast worden de nieuwe sets van Amsterdam geïntroduceerd en ontvangen al onze Amsterdam verkooppunten ‘Amsterdam kleurkaart folders’ om aan klanten mee te geven. Geïnteresseerd in ons Amsterdam assortiment met kleurkaarten voor uw klanten? Stuur een mail naar marketingbenelux@royaltalens.com met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden. Met hun robuuste, SUV-geïnspireerde koetswerkstijl, hun als optie verkrijgbaar mechanisch sperdifferentieel (mLSD) voor een betere tractie en een verhoogde rijhoogte bieden de nieuwe Active-modellen veelzijdige, terreinvaardige pakketten voor klanten met avontuurlijke zakelijke of lifestyle-activiteiten die terreincapaciteiten vereisen.
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.