Online magazines

10 september 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Pastel- en fluotinten scoren in de categorie schrijfwaren
Met de hand noteren biedt tal van voordelen en is vandaag op de koop toe bijzonder trendy. Ga in uw aanbod echter voor kwaliteit - hiermee maakt u het verschil met budgetwinkels. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Het reeds uitgebreide aanbod schrijfwaren wordt momenteel aangevuld met een aantal nieuwigheden. Het accent ligt hierbij op een nog ruimere kleurenwaaier, met pastels en fluotinten op kop. Het schrijfcomfort is optimaal dankzij uitgekiende designs en vooruitstrevende technologieën.
Een veilige en gezonde werkomgeving start bij een propere werkplaats. Maak kennis met een unieke allesreiniger voor het algemeen onderhoud van uw werkomgeving.
Graag komen we meer te weten over de invloed van telewerk op uw assortiment en manier van werken. Doe mee aan de enquête - de vragenlijst neemt niet meer dan 3 minuten van uw tijd in beslag - en lees de resultaten binnenkort in uw magazine Script.
Ontdek de uiterst resistente Crosscall-tools! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
September staat bij Royal Talens Benelux in het teken van het merk Amsterdam. In september wordt er extra aandacht gegeven aan de Amsterdam producten op de Instagram -en Facebookpagina van Royal Talens Benelux (@royaltalensbenelux).
Nu is het belangrijker dan ooit tevoren dat u uw eigen drinkfles, brooddoos, kleding evenals mondmasker van anderen kunt onderscheiden. Met de Label Your Life stempel biedt Trodat een eenvoudige oplossing om persoonlijke voorwerpen te personaliseren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.