Online magazines

04 september 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
WE ZIJN ER NOG NIET VAN AF
Te vroeg victorie gekraaid, noemt men dat. Die coronadraak met zeven koppen blijft ons treiteren. Vele dealers in onze branche hebben een hele tijd veel minder verkocht omdat de winkel gesloten was of omdat hun zakelijke klanten minder bestelden. Wel kwamen er gelukkig hygiëneproducten en nieuwe coronaproducten bij zoals plexischermen, die voor wat extra omzet zorgden. Het bedrijfsleven vond de weg naar het thuiswerken en zelfs op kantoor wordt er televergaderd om te vermijden dat je met te veel in een vergaderzaal virusjes uitwisselt. Met de tweede golf op komst wordt dat snel opnieuw ingevoerd. Het werken en leven op kantoor, school, onderweg en van thuis zal nooit meer hetzelfde zijn.

Volgens onderzoek verwacht circa 90% van de mensen een langetermijneffect van de coronacrisis op de maatschappij. Er wordt voorspeld dat we blijvend meer van thuis zullen werken en dat we blijvend meer op de hygiëne zullen moeten gaan letten. Af en toe van op kantoor of onderweg werken voor bijvoorbeeld gesprekken met één of enkele collegae, met minder vaste bureaus, maar kleinere kantoren dus. Geen grote vergaderzalen meer. Iedereen moet ook op een correcte en ergonomische manier van thuis kunnen werken. Minder transport, minder files.

Deze zaken geven een ongelofelijke opportuniteit aan onze branche en aan dealers en winkels die snel kunnen schakelen. De fabrikanten in onze branche hebben tijdens corona niet stilgezeten. In deze E-News kan u als dealer verschillende nieuwe producten ontdekken die u nieuwe omzet kunnen brengen. En dat is broodnodig want werken met papier zakt door deze digitalisatieslag nog sneller dan voorzien weg.

Een oproep aan alle fabrikanten en invoerders van onze branche: gebruik deze gratis Bosta E-News om uw nieuwe of bestaande producten in de kijker te zetten. Het wordt natuurlijk een bijzonder feest om al deze nieuwe producten ook op onze volgende Paper Show te mogen zien.

Darwin zei het al en hij had gelijk. Ondernemers in deze branche die snel mee kunnen veranderen met het gewijzigde landschap zullen zeker succes hebben en overleven.

Maak van de verandering uw troef, samen met Bosta.

Kathleen Bosteels
Secretaris-generaal BOSTA
Opnieuw is een product van de Duitse fabrikant DURABLE beloond met een Red Dot Design Award. De jury van 40 internationale designexperts beoordeelde de CAVOLINE® -box op kwaliteit, ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid. Het product liet tal van andere kandidaten achter zich, in totaal waren er namelijk zo’n 6500 inzendingen.
Het maakt niet uit waar je werkt, en hoe je werkt - hygiëne is essentieel. Nu meer dan ooit. Fellowes helpt je graag om een schonere en productievere werkomgeving te creëren.
Met de introductie van FLASH 2.0. flashcards biedt Oxford een volledig nieuw product binnen het Back to School assortiment. Een flashcard, ook wel flitskaart genoemd, is een kaartje met op de voorkant een vraag of begrip en op de andere kant het antwoord. Flashcards worden als leermiddel gebruikt door scholieren en studenten.
Voor het jaar 2020 organiseert HSM wederom een voordeel brengende actie voor de vakhandel en haar eindgebruikers. Onder het motto „Bescherm uw gegevens. Een waardebon voor u“ wordt er bij de aankoop van een actieproduct gedurende de actieperiode gratis een shopping tegoedbon meegeleverd.
Bodypack is al enkele jaren bekend op de Belgische markt voor zijn collectie kwaliteitsvolle schoolrugzakken en biedt nu een meer "urban en business" gamma aan dat speciaal is aangepast aan actieve mensen die looks en efficiëntie willen combineren. Het model Unix is een rugzak die model staat voorde eco-verantwoordelijke aanpak van Bodypack.
Met de Jotter XL Monochrome Collection introduceert Parker vier eigentijdse, volledig monochrome afwerkingen in het assortiment. Van de subtiele en toch kenmerkende Black en Silver afwerkingen tot het gedurfde zelfverzekerde Gold en Rose Gold. Dit opvallende kwartet is de perfecte balans tussen tijdloze elegantie en een opvallend moderne esthetiek.
Daarom heeft Paperclip Cards weer de mooiste en meest verfijnde wenskaartenconcepten ontwikkeld en dit in tijden waarin het verzenden en ontvangen van wenskaarten meer dan ooit onder de aandacht is. Er werden maar liefst 5 nieuwe series toegevoegd aan het reeds indrukwekkende portfolio van meer dan 40 Every Day molenconcepten
Pilot FriXion Ball, de originele en bestverkopende uitwisbare pen heeft nu een lagere impact op het milieu want hij is voor minstens 50% gemaakt uit gerecycled plastic (vullingen niet inbegrepen).
Klik hieronder verder en ontdek alle nieuwe artikelen die Procura-KTC aan het aanbod heeft toegevoegd.
Begin aan jouw persoonlijke Design Journey met de nieuwe creatieve sets van STAEDTLER. Creatief bezig zijn maakt ons een beetje gelukkiger, daarom wil STAEDTLER de consumenten graag inspireren. En omdat alle begin moeilijk is, werden alle tools samengebracht in 1 set om creatief aan de slag te gaan.
De FolderSys ritstassen zijn ideaal om uw maskers in op te bergen en om ze te transporteren tijdens deze gevoelige periode. U kunt de verschillende kleuren gebruiken om uw eigen kleurcodes te maken. Uiteraard kan u er ook andere dingen dan alleen maskers in opbergen.
Of het nu voor de wiskundeles is, voor de gedichtjes voor de Nederlandse les, of voor de mooiste tekeningen, denk aan hun Atoma-schriften, voor een terug-naar-school met stijl. Of je nu een voorkeur hebt voor de Pastel-reeks, de Bio Atoma-schriften of de nieuwste “Chill”-collectie, er is een Atoma-schrift voor elke smaak.
Als specialist voor verlichting biedt MAUL nu ook een eigen collectie van LED zaklampen. De serie omvat negen zaklampen voor verschillende eisen, van klein en compact tot de professionele toepassing.
Stifflexible brengt een catchy nieuw schetsboek ‘Artwork’ uit. Dit schetsboek is gemaakt van kwalitatief materiaal en is 100% Italiaans. Een echte must-have voor iedereen met een passie voor tekenen, schetsen en ontwerpen.
Pentel breidt zijn hobbygamma uit met 12 nieuwe kleuren voor de Brush Sign Pen. De SES15 is voortaan verkrijgbaar in 24 kleuren.
POSCA profiteert van het begin van het schooljaar om twee nieuwe creatieve kits te presenteren die de creativiteit van uw kinderen stimuleren. Deze twee nieuwe producten zijn super ludiek, de kant-en-klare creatieve kits bevatten elk 4 PC1 MC markers, 4 vellen krimpfolie; 3 sleutelhangers en talloze tekeningen om over te trekken.
Bijna geen enkel ander thema is momenteel zo belangrijk voor mensen als hun eigen veiligheid en gezondheid. Nu is het belangrijker dan ooit tevoren dat u uw eigen drinkfles, brooddoos, kleding evenals mondmasker van anderen kunt onderscheiden. Met de Label your life stempel biedt trodat een eenvoudige oplossing om persoonlijke voorwerpen te personaliseren en ze zo te beschermen tegen mogelijke verwisselingen, vooral in deze tijd.
Naast de basiskleuren introduceert Bruynzeel finelinersets met nieuwe kleuren! De sets bestaan uit 6 fineliners in de kleuren: neon, pastel en light. Verliefd op deze kleurtjes? Dan is er een collectors box met 36 kleuren, deze set bestaat uit 6 neon, 6 pastel en 24 basic fineliners.
Quantore verzorgt als groothandel al 100 jaar de inkoop en logistiek van artikelen die in kantooromgevingen gebruikt worden. Met ruim 400 leden is de coöperatie één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen in de Benelux. En ondanks dat Quantore al 100 jaar bestaat, gaat zij mee met de tijd. In deze Script lees je meer over de ontwikkelingen van Quantore.
We mogen weer terug naar school en dat betekent dat het ook weer tijd is voor de back-to-schoolperiode. Maar niet alleen mogen de scholen weer open, we mogen ook weer sporten. Vier dit dan ook met Pritt’s nieuwe Back to School thema, Sport.
Wilt u aan uw klanten een ergonomisch maar betaalbaar starterspakket aanbieden voor home office ? Daarvoor kunt u bij groothandel Despec terecht. Gezond thuiswerken begint met een goede en ergonomische werkplekinrichting. In deze tijden van telewerken is het belangrijk om een thuiswerkplek goed en gezond in te richten.
DURABLE brengt nu handgeldispensers op de markt waarmee de handen snel kunnen worden gedesinfecteerd op elke plek. De bijzonder robuuste modellen zijn gemaakt van plaatstaal en aluminium. Dankzij de hoogwaardige afwerking zijn de dispensers geschikt voor langdurig gebruik.
Waar je ook werkt, thuis of op kantoor, het is belangrijk om een goede werkhouding aan te houden. Daarom heeft Leitz een serie met eigentijdse ergonomische hulpmiddelen ontwikkeld die zowel op kantoor als op je werkplek thuis gezien mogen worden: Leitz Ergo WOW. Van schommelende voetensteun tot hippe muismat met polssteun; alles in een modern jasje met frisse kleuren.
De zelfklevende etiketten van HERMA in geel, rood, blauw en groen zijn ideaal voor reclamestickers op producten en voor waarschuwingen in magazijnen en logistiek. Maar ook voor het markeren van contracten, documenten, poststukken en veel meer. Breng kleurrijke variatie in het grijze dagelijkse leven!
Jaarlijks organiseert Adveo Benelux een succesvol leveranciersevenement binnen een bepaald thema, telkens op een andere locatie. Hierbij ontmoeten leveranciers en klanten elkaar en ontstaan er nieuwe zakenrelaties. Het thema dit jaar? Magic@Adveo! Datum? 26 oktober 2020. Door de coronacrisis kiest men dit jaar voor het eerst voor een virtuele beurs.
Of het nu gaat om een verjaardagskaartje, gelukwensen voor een huwelijk of geboorte, een rouwkaartje of een liefdevol "ik denk aan je"-kaartje, Lannoo Graphics heeft tal van hartverwarmende wenskaarten, voor iedere gelegenheid. Een kaartje in de brievenbus heeft immers zoveel meer betekenis dan een “HB” via social media.
Door de coronacrisis is thuiswerk een vast onderdeel van het nieuwe werken geworden. Om met de vele online meetings goed het overzicht te bewaren, ontwikkelden we de ONLINE MEETING NOTEPAD.
Zowel bij de kapper als in de fitness, overal moet worden voldaan aan nieuwe maatregelen in verband met afstand en hygiëne. DURABLE heeft daarom zijn assortiment uitgebreid met verwijderbare vloerstickers die geschikt zijn voor tijdelijk gebruik.
Een andere inktkleur, zonder van balpen te veranderen! Een tijdloos en voor iedereen herkenbaar design. De beroemde 4 Colours®-balpen viert dit jaar haar 50ste verjaardag.
Deze water- en stofbestendige rekenmachines zijn eenvoudig te gebruiken, zelfs als ze worden blootgesteld aan vloeistoffen, stof of vuil. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in markten, winkels voor verse producten of op bouwwerven.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.