Online magazines

15 juli 2020 Vakinformatie over kantoor- en papierwaren

Online versie bekijken
Dit las u het liefst het afgelopen jaar
Dat niet de zomervakantie dé periode is om naar uit te kijken voor de kantoorvakhandel, maar wel januari en meer specifiek het weekend wanneer de Paper Show doorgaat, is evident. Ook in de top 5 van de meest gelezen artikels van het afgelopen jaar zien we duidelijk waarnaar uw voorkeur uitgaat.

Melissa Himpe
Bladmanager
Exposanten uit de kantoorvakhandel gingen de strijd aan met elkaar voor een Paper Show Award voor het meest innovatieve product binnen acht categorieën. Ze mochten de award tijdens Paper Show in ontvangst nemen.
Voor notities en opschriften gebruiken we steeds vaker digitale tools. Pennen blijven daardoor steeds vaker aan de kant liggen. En dat geldt ook zo voor vulpennen. Toch geven de fabrikanten van vulpennen aan dat deze markt het vandaag erg goed doet.
Hoe goed deed de markt van stationery het in 2019? En wat mogen we verwachten van het komende jaar? Aan de hand van verworven data van het marktonderzoeksinstituut GfK nemen we een kijkje naar de meest opvallende trends die zich voordeden in 2019.
Toen Rita Bollaert in 2011 de papierhandel Artisan overnam, zette ze haar eerste stappen in de wereld van de papeterie. Wat begon als een winkel met enkel school- en kantoormateriaal, is ondertussen uitgegroeid tot een winkel waar Rita onder meer ook een giftshop aan heeft toegevoegd.
De vraag naar papier voor thuis- en professioneel gebruik neemt af. Daar­tegenover staat dat gebruikers steeds meer op zoek gaan naar gerecycleerde kwaliteiten. De groene gedachte wint hier steeds meer terrein.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.