17 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSCRIPT ONLINE

Eind januari staat voor de Scriptlezer traditioneel in het teken van de vakbeurzen voor school-, kantoor-, papier-, schrijfmateriaal etc. Zowel op de Paper Show op 21 en 22 januari in Mechelen als op Paperworld van 27-30 januari in Frankfurt, kan u de nieuwste producten op de markt ontdekken. Wij zullen alvast paraat zijn om u erna te kunnen blijven informeren over de nieuwste innovaties!
Misschien tot op één van de beurzen!

Delphine Vandenabeele

Paperworld: 27 tot 30 januari

Paperworld in Frankfurt heeft heel wat te bieden. Er is een uitgebreid kaderprogramma met bijzondere presentaties, trendgerichte events, professionele lezingen en prijsuitreikingen.
Lees meer

Paperworld: tips voor bezoekers

Van 27 tot 30 januari presenteert Paperworld, de internationale vakbeurs voor papierwaren, bureaumateriaal en schrijfwaren, nieuwe productontwikkelingen, innovaties en trends in Frankfurt.
Lees meer

Gratis als VIP naar Paper Show

Op 21 & 22 januari 2018 vindt de 22e editie van Paper Show plaats in de Nekkerhal in Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals.
Lees meer

Praktische Info: Paper Show 2018

Op 21 en 22 januari 2018 vindt de 22e editie van de Paper Show plaats. Voor het eerst op een volledig nieuwe locatie: de Nekkerhal in Mechelen. De oude vertrouwde Brabanthal in Leuven voldeed qua oppervlakte niet langer om het groeiende aantal exposanten te ontvangen.
Lees meer

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Laatste tips voor beurzen Paper Show en Paperworld

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be