10 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

SCRIPT ONLINE120px

Net zoals in 2017 willen we u ook dit jaar met de laatste nieuwtjes uit de sector blijven plezieren. In dit online magazine bieden we u alvast enkele nieuwe producten. Zo is er onder meer de Concrete collectie van Staedtler met balpennen in beton, een nieuwe bibliocoater van GMP om elke kaart of uitnodiging onmiddellijk van een kleurfolievernis te voorzien of de nieuwe 'Pilot by Mika'-collectie van popzanger Mika.
2018 biedt ons ongetwijfeld nog meer nieuwigheden!

Delphine Vandenabeele

Pilot wordt 100 jaar

Pilot, het gerenommeerde schrijfwarenmerk, bestaat dit jaar 100 jaar. In 1918 werd Namiki Manufacturing opgericht als bedrijf dat wereldwijd 'made in Japan' schrijfwaren op de markt wilde brengen, die niet zouden roesten tijdens een overtocht via de zee.
Lees meer

Beton: het trendy materiaal

Beton is weer helemaal in. STAEDTLER brengt dit materiaal nu ook naar kantoor. Met de nieuwe Concrete collectie brengt het bedrijf zijn eerste schrijfinstrumenten uit gemaakt uit hoogwaardig beton.
Lees meer

Gratis als VIP naar Paper Show

Op 21 & 22 januari 2018 vindt de 22e editie van Paper Show plaats in de Nekkerhal in Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals.
Lees meer

PaperStore by Deltas presenteert drie nieuwe bullet dagboeken

PaperStore by Deltas brengt dit voorjaar drie nieuwe bullet dagboeken uit. Een bullet dagboek is een to-dolijst, agenda en dagboek in één. Het is een systeem om jezelf te organiseren dat je helemaal kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften.
Lees meer

Veredelen met kleurfolie en spotvernis

Nieuw in het gamma, Dé Bibliocoater! Veredelen met kleurfolie en spotvernis. De bibliocoater is een all-in-one oplossing voor het veredelen van geboortekaartjes, uitnodigingen, menu's en zoveel meer! In enkele seconden kan u een kleurfolievernis, een glanzend volvernis of spotvernis aanbrengen op uw digitale prints.
Lees meer

Word jij de nieuwe collega bij RVL?

RV Lederwaren zoekt een nieuwe medewerker:
• Een zelfstandige vertegenwoordiger/agent
• Iemand die goed geïntroduceerd is in de krantenwinkels (e.a.)
Wij bieden:
• Een mooi artikel
• Een goede bijverdienste/ interessante commissie
Contactgegevens: info@rv-lederwaren.

Lees meer

Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. In 2018 verhuist de vakbeurs naar de Mechelse Nekkerhal, want de Paper Show barst uit zijn voegen! In deze Video krijgt u een voorsmaakje van de beurs.

De 'authentics' van Rausch

Rausch zet zich al veertig jaar in om al zijn innovaties te ontwikkelen met het oog op ecologie, duurzaamheid en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zijn Belgische vernieuwingen zijn vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard.
Lees meer

Aurora Dotbook

Aanvullend op de geruite en gelijnde notebooks biedt Aurora in 2018 een nieuwe collectie Dotbooks aan met een lignatuur bestaande uit punten of 'dots'. De notbooks zijn beschikbaar in twee formaten, 9,5 op 14,5 cm en 14 op 21,5 cm.
Lees meer

Pilot by Mika

'Grace Kelly'-zanger Mika bezorgde pennenfabrikant Pilot voor zijn honderdste verjaardag een kleurrijke verjaardagscollectie. Omdat je niet iedere dag 100 jaar wordt, pakt de pennenfabrikant uit met de 'Pilot by Mika'-collectie.
Lees meer

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De eerste nieuwe trends van 2018 voor u verzameld

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be