13 december 2017

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

COLLEGAS AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Beste lezer,
In het laatste online magazine van Script
van dit jaar, blikken we even terug op 2017. We bieden u daarvoor graag nog eens de vijf meest gelezen artikels van het afgelopen jaar aan. Zowel het bezoek aan Carp-Office als aan IB Office viel in de smaak. Daarnaast was er ook veel aandacht voor doordachte diefstalpreventie, papier waarmee de strijd tegen borstkanker gesteund wordt en de opmars van fineliners in alle kleuren en lijnbreedtes.
Delphine Vandenabeele - Hoofdredacteur

De vijf meest gelezen artikels van 2017:
Doordachte diefstalpreventie
Ten huize van Carp-Office
Ten huize van IB Office
Papier tegen borstkanker
Fineliners kennen stevige
opmars

Paperworld: tips voor bezoekers

Van 27 tot 30 januari presenteert Paperworld, de internationale vakbeurs voor papierwaren, bureaumateriaal en schrijfwaren, nieuwe productontwikkelingen, innovaties en trends in Frankfurt.
Lees meer

Gratis als VIP naar Paper Show

Op 21 & 22 januari 2018 vindt de 22e editie van Paper Show plaats in de Nekkerhal in Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals.
Lees meer

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. In 2018 verhuist de beurs naar de Mechelse Nekkerhal. In deze video krijgt u een voorsmaakje: Video

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De vijf best gelezen artikels van 2017 voor u geselecteerd

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be