29 november 2017

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

Lees online

Beste lezer,

Onze betaalwijze neemt stilaan een nieuwe wending. Bijna 80% van de jongeren betaalt nog amper cash en steeds meer smartphonegebruikers zijn fan van mobiel betalen. Tijd om daarop in te spelen! Verder bespreken we in deze nieuwsbrief welke innovatieve beveiligingssystemen er zoal op de markt zijn en bieden we een voorsmaakje op de Paper Show 2018.

Adveo World omgetoverd tot Office Congres

De ArtCube in Gent (België) werd op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober bezocht door meer dan 300 specialisten uit de kantoorbranche, tijdens de twaalfde editie van Adveo World.
Lees meer

Meer winst dankzij diefstalpreventie

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers, zoals 1,19% van de totale Belgische retailomzet in 2014-2015, extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.
Lees meer

Video: voorsmaakje Paper Show 2018

 VIDEODe Paper Show van Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. In deze video krijgt u een voorsmaakje van de beurs.
Video

77% jonge Belgen betaalt niet cash

Bijna 8 op de 10 Belgen tussen 18 en 34 jaar heeft nog amper cash geld op zak. De Belg is bovendien veel vaker mobiel beginnen te betalen, 45% van de mensen met een smartphone vindt dit een praktische betaalmethode.
Lees meer

Paperworld 2018: 27 tot 30 januari

Paperworld in Frankfurt heeft heel wat te bieden. Er is een uitgebreid kaderprogramma met bijzondere presentaties, trendgerichte events, professionele lezingen en prijsuitreikingen.
Lees meer

Op bezoek bij IB Office

'Kantoorservice met de puntjes op de i'. Dat valt te lezen als je de website van IB Office opent. Voor Elke Byttebier en Miguel Impe, zaakvoerders van het bedrijf uit Kuurne, vat die slogan de reden van hun succes mooi samen.
Lees meer

MAUL tafellamp in de prijzen

De tafellamp MaulOptimus colour vario wint de German Design Award. Dit is een internationale premiumprijs van de Raad voor Vormgeving. Het doel van deze prijs is unieke ontwerptrends te ontdekken, presenteren en belonen.
Lees meer

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Meer winst dankzij gerichte diefstalpreventie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be