15 november 2017

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

Lees online

Beste lezer,

In dit online magazine pakken we uit met de 'Shop Story' van Carp-Office. Zaakvoerder Jan Ryckewaert ziet persoonlijk contact als sterke troef tegen pure online players. Daarnaast leest u ook welk type van shredders geschikt zijn voor welke klanten.

INTERVIEW
Carp-Office: antwoord bieden op onpersoonlijk karakter e-commerce

Net buiten het centrum van Diksmuide, op een invalsweg die de stad met Ieper verbindt, treft men Carp-Office aan. De zaak is er gevestigd sinds 2011, al bestaat ze ondertussen bijna dertig jaar.
Lees meer

SPOTLIGHT
Welke type van shredders verkoopt u aan wie?

De juiste shredder of papiervernietiger verkopen is van veel factoren afhankelijk. De grootte van het bedrijf van je klant, het aantal mensen dat van het toestel gebruik zal maken, het beveiligingsniveau waarmee het bedrijf geconfronteerd wordt en het materiaal dat vernietigd moet worden.
Lees meer

AGENDA
Voorjaarsbeurzen 2018
Video: Paper Show 2018
De nieuwe trends op Paperworld

HOT NEWS
Nieuwe vervoerder voor Despec

De afgelopen periode heeft Despec samen met de klanten moeten constateren dat de leveringsperformance geregeld niet goed was. Ondanks vele gesprekken met de vervoerder was er helaas geen structurele verbetering merkbaar dus heeft Despec uiteindelijk besloten om voor een nieuwe vervoerder te kiezen. Lees meer

Casio geeft rekenmachine allure

In 1957 legde CASIO de basis voor een innovatieve toekomst. In dat jaar zag de eerste compacte, volledig elektrische rekenmachine het licht. De oorspronkelijke drijfveer is onveranderd: tools om het dagelijkse leven te vereenvoudigen, met oog voor functionaliteit.
Lees meer

Paperworld van 27 tot 30 januari: mee met de trends

Paperworld in Frankfurt heeft heel wat te bieden. Er is een uitgebreid kaderprogramma met bijzondere presentaties, trendgerichte events, professionele lezingen en prijsuitreikingen.
Lees meer

Uw Complete Partner voor wenskaarten

Uw Complete Partner van Wenskaarten. Geniet van de speciale voorwaarden
Lees meer

Go The Extra Mile is nieuwe uitdaging van Discovery

Go The Extra Mile is een uitdaging van Discovery om te wandelen, lopen en fietsen zo snel als je kan. Als beloning wordt een reis naar Costa Rica, één van de meest milieuvriendelijke landen ter wereld, uitgereikt.
Lees meer

MAUL lamp wint design prijs

De tafellamp MaulOptimus colour vario wint de German Design Award. Dit is een internationale premiumprijs van de Raad voor Vormgeving. Het doel van deze prijs is unieke ontwerptrends te ontdekken, presenteren en belonen.
Lees meer

Video Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten.
Video

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online Magazine: Antwoord bieden op onpersoonlijk karakter e-commerce
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be