01 november 2017

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

Lees online

Beste lezer,

In dit online magazine pakken we uit met de 'Shop Story' van IB office die staat voor 'kantoorservice met de puntje op de i' en kijken we vooruit naar Paper Show en Paperworld

IB Office: service bepalend voor toekomst kantoorvakhandel

Kantoorservice met de puntjes op de i. Dat valt te lezen als je de website van IB Office opent. Voor Elke Byttebier en Miguel Impe, zaakvoerders van het bedrijf uit Kuurne, vat die slogan de reden van hun succes mooi samen.
Lees meer

Voorjaarsbeurzen 2018
Video: Paper Show 2018
De nieuwe trends op Paperworld
Meer nieuws

Nieuw voor uw assortiment
Overzicht nieuwe producten

Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Volgend jaar verhuist de vakbeurs naar de Mechelse Nekkerhal. Video

Traditionele potlood wordt digitaal tool

In samenwerking met Samsung en Wacom presenteert Staedtler de Noris Digital for Samsung. Het is een aanpassing van het traditionele potlood, met de cutting-edge technologie van de Samsung S pen.
Lees meer

Casio geeft rekenmachine allure

In 1957 legde CASIO de basis voor een innovatieve toekomst. In dat jaar zag de eerste compacte, volledig elektrische rekenmachine het licht. De oorspronkelijke drijfveer is onveranderd: tools om het dagelijkse leven te vereenvoudigen, met oog voor functionaliteit.
Lees meer

Contactloos betalen met smartphone

Mobiel betalen raakt steeds meer ingeburgerd. Belgen betalen maandelijks intussen al meer dan een miljoen keer via de Bacontact-app. Voortaan kan je de mobiele applicatie van Bancontact ook gebruiken om contactloos te betalen.
Lees meer

CPRB & Despec bedanken leden met aankoopactie

De aankoopactie liep gedurende drie maanden. Leden die via CPRB bij Despec producten uit de deelnemende productgroepen kochten, werden per aankoopschijf beloond met een lotje voor de loterij.
Lees meer

Exclusieve samenwerking: Justice League-pennen

Een superheld die je altijd bij je kunt dragen. Als dat geen superidee is? Ter ere van de release van de Justice League-film gingen Caran d'Ache en Warner Bros Consumer Products namens DC Entertainment een exclusieve samenwerking aan.
Lees meer

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online Magazine: Service bepalend voor toekomst kantoorvakhandel
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be