06 september 2018

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px“We zien reeds twee jaar een dalende trend bij stationery"

De GfK-cijfers voor stationery zagen en zien er ook dit jaar niet bepaald rooskleurig uit. De markt kende de afgelopen jaren namelijk een dalende trend. Toch is het niet allemaal kommer en kwel. Ook in het stationerygedeelte zijn er opvallende trends, uit een gesprek met GfK blijkt dat rollerballs, gelpennen en highlighters in pastelkleuren vlot over de toonbank gaan. Daarnaast blijven agenda's het bovengemiddeld goed doen, en niet alleen bij de jaarwisseling.

Jonas Verhoest

Bladmanager

AGENDA'S VERKOPEN VRIJWEL HET HELE JAAR DOOR

Ondanks de digitalisering is de papieren agenda nog zeer populair: volgens onderzoek van Brepols in samenwerking met GfK heeft 68% van de consumenten minstens één agenda.
Volledig artikel lezen

UNI-BALL PIN-GAMMA UITGEBREID

160pxHet Uni-Ball Pin-gamma wordt uitgebreid: 8 nieuwe gekalibreerde puntpennen (pigmentinkt) vervolledigen het bestaande gamma van 9 markers (van 0,05 tot 0,8 mm). Er komen twee nieuwe punten binnen: de ene is extreem dun (0,03 mm) en de andere "Brush" (borstel) maakt volledige en ongebonden verbluffende intensiteit mogelijk.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

GFK: BACKT TO SCHOOL WAS VOLTREFFER

Het jaar 2017 en het voorjaar van 2018 waren volgens onderzoeksbureau GfK geen hoopgevende periode voor de categorie Stationery. Op enkele uitschieters na is de trend voor zowel de units (het aantal stuks, verpakt of los) als de waarde dalend.
Volledig artikel lezen

EFFICIËNTER, PRAKTISCHER EN BETROUWBAARDER DAN OOIT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
“We zien reeds twee jaar een dalende trend bij stationery"

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be