29 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER KANTOOR- EN PAPIERWAREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZoekt u nieuwigheden om uw winkel te boosten?

Koning Winter haalde in februari nog alles uit de kast om ons een serieuze winterprik te geven. Ondertussen lonkt de lente, lengen de dagen en komt de natuur opnieuw in beweging. Begint u het voorjaar ook met een frisse start? Met ambitieuze plannen om uw bedrijf een boost te geven? Mooi zo, want in een sector als de onze is stilstaan achteruitgaan. De Paper Show in de Nekkerhal stond alleszins in het teken van vernieuwing. En ook de Bosta-leden hebben heel wat lentefris nieuws in petto. Benieuwd? Neem dan snel een duik in deze nieuwsbrief!

Bea Wollaert
Secretaris-generaal van de federatie Bosta

BOSTA

320pxBosta verenigt alle bedrijven werkzaam in de sector van de kantoorartikelen, papierwaren en schoolbenodigdheden.
Lees meer

NIEUWE LOCATIE KIEZEN LOONT!

De Paper Show van Bosta vond op 21 en 22 januari voor het eerst plaats in de Mechelse Nekkerhal - een noodzakelijk 'uitwijkingsmanoeuvre' omdat de Brabanthal uit zijn voegen barstte.
Lees meer

COCKX BESTAAT DIT JAAR 50 JAAR

Cockx bestaat 50 jaar en is gestart met een volledige nieuwe winkelinrichting in samenwerking met Klinkers Interieurbouw. Het resultaat wordt een modern en open interieur voor een nog fijnere shopbeleving.
Lees meer

SATCH MATCH WAIKIKI BLUE

De Satch Match Waikiki Blue rugzak heeft een inhoud van 30 liter en een uitvouwbaar voorcompartiment (5 L), waardoor kids niet enkel hun schoolgerief erin kwijt kunnen, maar ook al het nodige materiaal voor hun naschoolse activiteiten.
Lees meer

ALPINO EN TOYCOLOR

Vanaf heden zal Turbel de merken Alpino en Toycolor verdelen op de Belgische en Luxemburgse markt. Het zijn twee merken die op kinderen en hun noden gericht zijn en beide zijn uitstekend geschikt voor thuis en voor op school.
Lees meer

IPL BUSINESS WORDT RICOH VERDELER

IPL Business, sinds meerdere jaren leverancier van bureelbenodigdheden en kantoormeubelen opent een nieuw departement gespecialiseerd in printoplossingen: zowel printers als digitale oplossingen en archivering.
Lees meer

FELLOWES & HSM BIJ DESPEC

Despec Benelux & France heeft de laatste maanden enkele nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment waaronder  Fellowes & HSM. Met deze laatste twee merken kan een bedrijf zich wapenen tegen de aankomende GDPR-wetgeving inzake bescherming van persoonsgegevens die op 25 mei in voege treedt.
Lees meer

PILOT VIERT ZIJN 100 JAAR!

Al 100 jaar staat Pilot voor kwaliteitspennen en schrijfplezier. Omdat je niet iedere dag 100 jaar wordt, werd er besloten om een speciale collectie te maken in samenwerking met een groot artiest, Mika.
Lees meer

25 JAAR EUROSTYLE

Robert Creutz richtte zijn bedrijf Eurostyle 25 jaar geleden op na zijn ervaring als commercieel directeur van Rodeco. Niet creëren en produceren maar distribueren was vanaf dan zijn motto.
Lees meer

KLINKERS ORIGINEEL AANWEZIG!

Als interieurbouwer levert Klinkers niet enkel een snelle service tijdens ontwerp- en verbouwingswerken. Het bedrijf gaat er ook prat op elke vierkante meter van een winkel te kunnen benutten.
Lees meer

NIEUWE COLLECTIE VAN PRITT

Een speciale collectie gewijd aan het thema "Into Space" van de originele Pritt lijmsticks 11g, 22g en 43g is beschikbaar in de schappen vanaf juli 2018. Om het nieuwe schooljaar te verlichten zijn twee nieuwe fluorescerende stokken toegevoegd aan de limited edition collectie.
Lees meer

WORLD KIDS COLOURING DAY 2018

6 mei is de tiende verjaardag van World Kids Colouring Day. Op deze dag worden kinderen, ouders en opvoeders aangezet om creatief te zijn en samen te tekenen of te kleuren - en dit voor het goede doel.
Lees meer

NIEUWE PRODUCTEN VAN HENKEL

Het doorgeven van klusvaardigheden van generatie op generatie gebeurt steeds minder. Tegelijkertijd groeit het besef dat de wegwerpmaatschappij meer kapot maakt dan ons lief is.
Lees meer

COLOUR HAPPY BIG BOX

160pxMet 69 op elkaar afgestemde stiften, de nieuwe brushpen colour mixer en de nieuwe Pastel Pen (Soft White voor semitransparant wit en pasteltinten in combinatie met veelkleurige viltstiften) vind je alles wat je nodig hebt voor elke kleurhobby in één box.
Lees meer

COLOUR HAPPY SMALL BOX

160pxVoor een creatieve uitspatting is er nu de Colour Happy Small Box. Dankzij de e-1340 brushpennen leert de gebruiker snel en maakt hij heel gemakkelijk echte kunstwerkjes.
Lees meer

TOMBOW AQUAREL PAPIER

160pxHet aquarelpapier van Tombow vormt een ideale combinatie met de ABT Dual Brush Pennen om alle natte en sommige droge schrijf- en tekentechnieken uit te proberen.
Lees meer

ABT DUAL BRUSH PENS

160pxDe penseelstift uit de Tombow Dual Brush ABT serie heeft twee punten. De fijne en harde punt is perfect voor consistente lijnen en nauwkeurige tekeningen terwijl de flexibele tweede punt eenvoudig te gebruiken is als penseel of kwast.
Lees meer

DUAL-TIP TWINTONE MARKER

160pxDe nieuwe dubbelzijdige Dual-tip TwinTone Markers van Tombow creëren dikke of dunne lijnen met twee puntkeuzes: een brede bullet-punt voor dikke lijnen of extra-fine punt voor gedetailleerde, precieze lijnen.
Lees meer

COLLECTIE MEMORIES

160pxDe collectie Memories bestaat uit twee stijlen: retro en vintage. De 36 kaarten hebben diverse bewerkingen zoals spot UV, glitter, … en er wordt gebruik gemaakt van retro en romantische beelden.
Lees meer

EPURIA 

160pxEpuria kleurplaten bieden kunstenaars de mogelijkheid een artistieke dimensie toe te voegen en verschillende kleurtechnieken (verf, inkt, houtskool, (kleur)potloden, pastelkrijtjes,…) uit te proberen.
Lees meer

WERELDBOLLEN VAN TECNODIDATTIC

160pxSinds 1950, is het Italiaans merk Tecnodidattica een pionier in de productie van lichtgevende wereldbollen. Het merk is eveneens gespecialiseerd in wereldbollen voor kinderen en in meer klassieke of antieke globes.
Lees meer

ELCO ORDO

160pxDe originele Elco Ordo map heeft een praktische opdruk voor aantekeningen. De mapjes zijn gemaakt van chloorvrij gebleekt papier (FSC papier van 120 gr). Ze zijn beschikbaar in pakjes van 10 mappen of in dozen van 100.
Lees meer

ELEMENT PULSE

160pxDe ELEMENT PULSE rugzakken hebben vijf compartimenten waarvan één verstevigd werd met dubbele foam om laptops en tablets te beschermen. Ook een driedubbele bodem garandeert extra stevigheid.
Lees meer

'SCATE' PULSE

160pxDe rugzakken SCATE PULSE hebben vijf compartimenten, waarvan één met dubbele foam om laptops en tablets te beschermen. De tassen hebben stripes om een skateboard aan de voorkant vast te houden, alsook een vakje met antikrasstof  voor smartphones of zonnebrillen.
Lees meer

GRAPH 90+E

160pxDankzij een groter kleurenscherm in hoge resolutie, een hogesnelheidprocessor en verrijkte functies zoals dynamische 3D meetkunde, is de nieuwe grafische rekenmachine Casio GRAPH90+E een must voor middelbare en hogeschool studenten.
Lees meer

NIEUW GAMMA HP PAPERS

160pxHet nieuwe gamma van HP Papers bevat minder producten (6 in plaats van 14). De verschillen en kenmerken kunnen op die manier eenvoudiger worden aangeduid door distributiepartners en zijn duidelijker voor de consumenten.
Lees meer

DAVIDTS-KOFFERS VOOR HET LEVEN

160pxDavidts geeft levenslang garantie op zijn geïnjecteerde polypropyleentrolleys, zijn 'Mood and Moov' collectie en zijn 'the Chase' reeks. Elke tas of trolley werd ontworpen volgens een bestudeerd design en een praktische indeling.
Lees meer

LADEBOX MET DRIE LADES

160pxDe nieuwe Varicolor ladebox met drie lades is ideaal om onder een beeldscherm te plaatsen. Hij neemt slechts een derde van de plaats in in vergelijking met een standaardbox.
Lees meer

EXACOMPTA TOOLBOX

160pxFlexplekken zijn de trend. Men kiest meer voor landschap kantoren en gelijkaardige vormen van kantoorindeling. Medewerkers hebben geen vaste plaats meer. Gezien de werkplekken gedeeld zijn, kunnen geen persoonlijke spullen achtergelaten worden op de bureaus.
Lees meer

DE FINELINER VOOR IEDERE DAG

160pxEen duurzame plastic penpunt, ideaal om dagelijks mee te schrijven zowel voor links- als rechtshandigen. De pen is gemaakt voor fijne tot medium lijndiktes met documentechte Pigma inkt.
Lees meer

HET IDEALE PRODUCT OM ALLERLEI VERRASSINGEN EN CREATIES TE MAKEN

160pxPiñata's, kommen, dieren, maskers, decoratieve voorwerpen ... Er is geen limiet aan uw creativiteit! Pritt Papier-Mâché is een lijm in poedervorm, verkrijgbaar in 125g formaat.
Lees meer

KEUZE GENOEG BIJ PAPERCLIP

160pxPaperclip introduceert twaalf nieuwe wenskaartenconcepten:• De OMG-molen is met zijn in het oog springende teksten, frisse kleuren en wiebeloogjes een vrolijke
Lees meer

PATTERNS MARMER

160pxMarmermotieven zijn in volle opkomst in de fashionwereld en ook bij Filofax springen ze maar al te graag mee op die trein. De Patternsreeks wordt aangevuld met zowel organisers, clipbooks als notebooks met een witte marmerprint.
Lees meer

NIEUWE COLLECTIE #NONAME

160pxDeze woorden en nog veel meer 'straattaal' staan centraal in de nieuwe collectie #NoName. Woorden die spreken tot de verbeelding. Want bij iedere kaart kan je wel iemand bedenken aan wie je deze zou willen sturen.
Lees meer

STILLE (PAPIER-) VERNIETIGER

160pxDe DESQ 20065 vernietiger onderscheidt zich van de anderen door een combinatie van geruisloosheid, strak design en techniek. De doorvoercapaciteit is 14 vel (A4 / 70 gr m2) en er kan 19 liter worden opgevangen in de uitneembare bak.
Lees meer

HANDLETTERING ASSORTIMENT

160pxDé trend van dit moment is handlettering. Papicolor heeft het afgelopen jaar dan ook een mooi assortiment opgebouwd. Zowel Karin Luttenberg van Paperfuel als Martine Boere  van Studio Suikerzoet hebben (meerdere) handlettering boeken geschreven en in samenwerking met Papicolor zijn er oefenbloks, starterskits, papiboxen (geschenkdoosjes)  en diverse labels ontwikkeld.
Lees meer

DIY PAPERBAGS

160pxIn samenwerking met Carla heeft Papicolor de DIY Paperbags ontwikkeld. Men kan deze paperbag met een eigen spreuk voorzien door middel van handlettering of brushlettering.
Lees meer

FOLIE- EN TEXTIELETIKETTEN

160pxParticulieren of kleine bedrijven zijn vaak op zoek naar een oplossing voor etiketteren in speciale omstandigheden. Meestal hebben ze dan slechts enkele vellen nodig en verpakkingen met 20 of 25 vellen zijn bijgevolg te groot voor hun doel.
Lees meer

LANNOO GRAPHICS

160pxEr zijn flink wat vernieuwingen binnen het Me to You aanbod. Niet alleen het everyday gamma is volledig vernieuwd en uitgebreid, ook de Me to You onesies kregen een update.
Lees meer

PROCURA KTC BREIDT GAMMA UIT

160pxProcura KTC is een exclusieve distributie overeenkomst aangegaan met Jüscha voor de Benelux. Jüscha is toonaangevend in koffers, tassen, portefeuilles, ringbanden, lederwaren, organisers en nylon artikelen.
Lees meer

PARKER VECTOR IN HET NIEUW

160pxDe Parker Vector collectie werd opgefrist: blauw en rood kregen een meer intense kleur en turquoise en paars werden toegevoegd. In dat kader zijn er ook twee toonbankdisplays - de Vector stainless steel display van 12 vulpennen en de Vector assorted display van 18 vulpennen met een gemengd assortiment kleur (zwart x 8, blauw x 4, turquoise x 2, paars x 2, rood x 2).
Lees meer

SHARPIE PERMANENT MARKER

160pxSharpie Fine is een merkstift die ontworpen is als een pen voor  creatieve uitspattingen en schrijfsels. Sharpie Fine is beschikbaar in een ruim gamma van intense kleuren.
Lees meer

DYMO LABELWRITER WIRELESS

160pxDraadloos labels printen kan nu met de DYMO® LabelWriter™ Wireless labelprinter. Druk labels rechtstreeks af vanop Mac®, pc, smartphone en tablet dankzij de ingebouwde Wi-Fi® of verbind hem met een netwerk zodat ook anderen er gebruik van kunnen maken.
Lees meer

DYMO DURABLE LABELS

160pxDe Dymo Durable labels gaan lang mee op veeleisende oppervlakken. En dat zonder kleurverlies, slijtage en loskomen. Ze blijven met andere woorden overeind in de moeilijkste omstandigheden.
Lees meer

http://script.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
BOSTA enews: zoekt u nieuwigheden om uw winkel te boosten?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be