naar top
Menu
Logo Print
20/02/2019 - JONAS VERHOEST

PRINTEN

We printen minder, maar wel gerichter. Het 'paperless office' is voorlopig nog niet aan een definitieve doorbraak toe. Om het overzicht te bewaren op de stijgende informatie-uitwisseling op de werkvloer, blijft men immers tal van mails en documenten printen.

printen

DIGITALISERING BLIJFT IMPACT HEBBEN OP OFFICE PAPER

Paperless office is in ons land nooit voor de volle 100 procent in voege getreden. Office paper wordt dus nog steeds met pakken verkocht, al zien we wel dat premiumkwaliteit, ecologische varianten, maar ook iets lagere grammages terrein winnen. 

MULTIFUNCTIONALS BEWANDELEN STEEDS GROENERE PADEN

Op vraag van de markt zetten fabrikanten van multifunctionals steeds meer in op groene alternatieven. Dat gebeurt grosso modo op drie manieren: door een lager energieverbruik, minder te printen en meer in te zetten op digitale transformatie. 

FOCUS LIGT OP CONNECTIVITEIT OM MOBIEL TE PRINTEN

We printen minder, maar wel gerichter. Vandaar dat vele printers vandaag toelaten om erop af te drukken vanaf een smartphone of tablet.

ORIGINELE INKTCARTRIDGES LEVEREN STEEDS DE BESTE PRINTKWALITEIT

OEM, remanufactured en compatibele inktpatronen: wat zijn de voor- en nadelen, en welke producten biedt u het best aan? Wij geven een overzicht van de huidige evoluties, zodat u uw klanten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn.

Printer