naar top
Menu
Logo Print
10/07/2018 - JONAS VERHOEST

WINKELINRICHTING

WinkelinrichtingEen goed uitgebalanceerde winkelinrichting is van levensbelang om de winkel toegankelijk en klantvriendelijk te houden. Wat zeer belangrijk is, is de positionering van bepaalde goederen in uw winkel, en indien mogelijk, een vlotte rotatie in de producten te krijgen. Zo krijgen klanten steevast het gevoel dat er nieuwe zaken ontdekt kunnen worden. Bij winkelinrichting moet echter niet alleen gedacht worden aan het inrichten van de rekken en schappen of het goed plaatsen van POS-materiaal. Ook een uitgekiend kassa- en softwaresysteem draagt bij tot meer efficiëntie en minder tijdverlies, zodat u zich kan focussen op de belangrijkere zaken zoals het contact met klant en leverancier.

DE 5 GROTE RETAILTRENDS VOLGENS PARIS RETAIL WEEK

Op 10, 11 en 12 september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector. Tijdens de Paris Retail Week on Tour in Brussel stelden de twee bedrijven alvast de vijf trends voor.

LEDS MEER DAN OOIT BELANGRIJKSTE LICHTBRON BIJ WINKELVERLICHTING

Het is bewezen: licht doet kopen. Talrijke wetenschappelijke studies en testcases hebben in het verleden al aangetoond dat het juiste licht op het juiste product de aandacht trekt van de consument en dus aanzet tot kopen. Essentieel is om de verlichting correct aan de loopgangen aan te passen en de rekken correct aan te lichten. 

VERGROOT UW MARGES DOOR DOORDACHT TE BEVEILIGEN

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.

ELEKTRONISCH KASSASYSTEEM, HET HART VAN UW WINKEL

Dankzij een elektronisch kassasysteem krijgt u zicht op uw cijfers, beheert u uw winkel efficiënt, neemt u doordachte beslissingen, verloopt uw administratie vlot ... Meerdere fabrikanten kunnen hiervoor een totaalpakket aanbieden, met zowel hard- als software.

AANBIEDERS KASSASYSTEMEN

AMP DISTRISHOP
VERTICO PRESS-IT
NRGi
PRESSPOS (VDE SOFTWARE)