naar top
Menu
Logo Print

HOBBY

KnutselenHet hobby-segment is heel uiteenlopend, maar erg belangrijk. Kinderen gaan aan de slag met knutselmaterialen, op school of in de vakantie, maar ook volwassenen wagen zich steeds meer op creatief ijs. Een reden te meer om uw knutselsegment zorgvuldig samen te stellen en aan te bieden.

LIJMEN EN BEVESTIGINGSMATERIALEN BLIJVEN STERKHOUDERS 

De merken blijven hun producten voortdurend verbeteren en vernieuwen met het oog op gebruiksgemak, creativiteit en ecologie. Het loont zeker de moeite om dit productsegment aan te bieden in uw winkel.

VERFPRODUCTEN VRAGEN ZORGVULDIGE ETALERING IN DE WINKEL

Verf is een aantrekkelijk product om op te nemen in het gamma. U trekt er een breed publiek mee aan. Hobbyschilders, ouders van schoolgaande kinderen en ook de schoolgangers zelf komen ervoor over de vloer. Het is wel belangrijk om het gamma goed af te lijnen en op het juiste moment de juiste producten in de kijker te zetten.

DRIE BELANGRIJKSTE KNUTSELTRENDS UITGELICHT

Op de Paper Show begin dit jaar werd duidelijk dat zowel kinderen als volwassenen tegenwoordig ijverig aan het knutselen slaan. Om u te helpen om uw assortiment van knutselmateriaal goed samen te stellen, geven we een overzicht van de belangrijkste trends en nieuwigheden in het creasegment.