naar top
Menu
Logo Print

SCHRIJFWAREN

SchrijfwarenDoor de blijvende digitalisering had de markt schrik dat schrijfwaren stilaan zouden uitsterven, maar niets is minder waar. Schrijfwaren blijven in de kantoorvakhandel een uiterst belangrijk segment. Er zijn echter bijzonder veel schrijfwaren op de markt die voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kunnen worden. Kennis van de verschillende producten zijn doorslaggevend om de consument wegwijs te maken doorheen dit segment.

 
BELEVING STAAT CENTRAAL BIJ LUXESCHRIJFWAREN

Ondanks de toenemende digitalisering wordt er vandaag nog veel geschreven. De economische crisis is voorbij en de mensen investeren opnieuw in schrijfmateriaal van hoge kwaliteit. Dit premiumsegment kan een mooie aanvulling vormen op de verkoop in uw winkel.


AANBIEDERS

PILOT
STAEDTLER
PELIKAN
CARAN D'ACHE VERTRIEBS
EA PENS & PAPER/EUROAGENDA

 
SCHRIJFTRENDS ZORGEN VOOR NIEUWE DYNAMIEK IN HET SEGMENT FINELINERS

In de markt van de schrijfwaren blijven fineliners het nog steeds bovengemiddeld goed doen. Deze pennen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en lijnbreedtes en kunnen dan ook door iedereen worden gebruikt, van scholieren die zelf hun boeken en mappen willen opfleuren naar creatieve hobbyisten tot technische tekenaars en artiesten. Bovendien vinden veel mensen de fijne punt van een fineliner aangenaam om als alledaags schrijfinstrument te gebruiken. De doelgroep is groot met andere woorden, en met de vele trends die elkaar in sneltempo opvolgen, zit er ook flink wat dynamiek in deze categorie.


AANBIEDERS

UNI-BALL
PILOT
PROCURA-KTC
STAEDTLER
PELIKAN
EDDING BENELUX
KONINKLIJKE TALENS
MAPED
MITSUBISHI PENCIL COMPANY
STABILO