naar top
Menu
Logo Print

PAPER SHOW 2018 BRAK VELE RECORDS

GESLAAGDE VERHUIS NAAR DE NEKKERHAL IN MECHELEN

Paper show

De verhuis van de Paper Show van de Brabanthal in Leuven naar de Nekkerhal in Mechelen mag een succes worden genoemd. Niet zozeer qua stijging in het bezoekersaantal, wel qua aantal exposanten. Die stijging in het aantal exposanten is een uiterst positief signaal voor de beurs. Het is duidelijk dat de Paper Show het uitgelezen moment blijft om lucratieve zaken te doen in een ongeëvenaarde sfeer.


PAPER SHOW 2018

Nekkerhal mechelen

Voor het eerst in de geschiedenis van de Paper Show trok de beurskaravaan naar de Nekkerhal in Mechelen. De reden: de beurs barstte uit haar voegen en moest noodgedwongen op zoek naar een grotere locatie. Aan het concept werd niet geraakt, op een aantal kleine aanpassingen na. Zo werden de Paper Show Awards licht aangepast.


Grote opkomst

In januari lokte de Paper Show maar liefst 1478 bezoekers naar de Nekkerhal in Mechelen. Dat is nagenoeg status quo methet aantal bezoekers van vorig jaar. Op het vlak van exposanten en standoppervlakte brak deze editie alle records. Maar liefst 105 exposanten vonden hun weg naar de Paper Show, dertien meer dan vorig jaar, en zij bekleedden een totale standoppervlakte van 4.447 m².


Van heinde en ver

De bezoekers beperkten zich niet alleen totde Belgische en Nederlandse nationaliteit. Zo waren er ook Luxemburgse, Franse, Duitse, Italiaanse, Taiwanese en zelfs Braziliaanse bezoekers. Omdat de Nekkerhal dichter bij de Nederlandse grens is gevestigd, had de organisatie echter wel iets meer Nederlandse bezoekers verwacht.


AANDACHT VOOR ZAKEN EN FAMILIES

Exposanten stelden hun collecties, nieuwigheden en toppers graag voor aan een enthousiast publiek. Zondag was een prima gelegenheid om familie en kinderen mee te brengen naar Mechelen. De vrijwilligers van SOS Kinderdorpen animeerden de allerkleinsten metknutselwerkjes, tekenateliers, glittertatoeages, schminksessies en een spectaculaire goochelshow.


SOS KINDERDORPEN

Bosta is al zeven jaar sponsor van SOS Kinderdorpen. De organisatie schenkt een percentage van de lidgelden plus 1 euro per bezoeker aan SOS Kinderdorpen. Daarnaast sponsorden ook tal van exposanten het goede doel. In totaal werd zo 13.500 euro aan SOS Kinderdorpen geschonken. Dat bedrag kan nog meer oplopen.


PAPER SHOW 2019

De beslissing van Bosta om de Paper Show jaarlijks te organiseren, werpt duidelijk zijn vruchten af. Leveranciers krijgen de kans om hun producten te tonen waarmee ze inspelen op de actualiteit. Voor inkopers is de beurs hét moment om lucratieve zaken te doen. Qua organisatie en sfeer is de beurs onovertroffen. Noteer alvast de data van de volgende Paper Show in uw agenda: 20 en 21 januari 2019.


PAPER SHOW AWARDS 

Naar goede gewoonte werden ook de Paper Show Awards opnieuw uitgereikt. Ontdek de winnaars hier