naar top
Menu
Logo Print

ADVEO, UW ‘ONE STOP SHOP’!

Adveo
Ontvang een back-to-school pakket van Pergamy ter waarde van 85 euro

Bezoek Adveo op stand 4.8 en kom meer te weten over de nieuwe catalogus, met maar liefst 14.500 referenties verspreid over 12 categorieën. Daarnaast krijgt u bij de aankoop van een pallet Pergamy papier een back-to-school pakket van Pergamy cadeau.

NIEUWE CATALOGUS

Met meer dan 14.500 referenties wordt de catalogus van Adveo al jaren beschouwd als hét naslagwerk bij uitstek binnen de kantoorbranche! De catalogus telt maar liefst 836 pagina’s. Dit jaar werden 1.450 referenties toe­gevoegd, verspreid over 12 categorieën, gaande van traditioneel kantoormateriaal over kantoor­machines tot facilitaire producten. “In deze snel veranderende markt is het belangrijk oor te hebben naar de wensen van de klant”, vertelt Erwin Snoeker, Sales Director Benelux. “Zo is er ieder jaar meer vraag naar facilitaire producten, zoals snacks, koffie en frisdrank. Het is een productgroep die instaat voor efficiëntiewinst, werk-tevredenheid en professionalisme.” De catalogus is slechts een van de vele services die Adveo aanbiedt ter ondersteuning van retailers en zelfstandige handelaars in kantoormateriaal. Online kunnen de resellers van Adveo 33.000 producten bestellen. Adveo startte vorig jaar met Market Place, waardoor het assortiment aanzienlijk uitgebreid werd.

BACK-TO-SCHOOL PAKKET

Bij aankoop van één pallet Pergamy papier ontvangt u tijdens Paper Show eenmalig een back-to-school pakket van Pergamy. Scheur hiervoor de cheque uit het boekje van de Paper Show en geef hem af op de stand van Adveo. Bovendien maakt u op het einde van de dag kans op een ‘Digital Audio Broadcasting Radio’, geschonken door Bosta.

Na de succesvolle beurs Adveo World² in Parijs, kijkt Adveo ernaar uit u te verwelkomen op de Paper Show!

ADVEO

ADVEO

EUROPALAAN 69
9800 DEINZE
+3293810505
+3293810537