naar top
Menu
Logo Print

UITKIJKEN NAAR DE TOEKOMST MET ADVEO

  Adveo kijkt vooruit. Niet alleen naar 2017, maar naar de toekomst van de kantoormarkt in het algemeen. Daarom richten zij zich tijdens deze Paper Show tot u met hun uitgebreide Facilitaire assortiment en mooie acties. Ontdek ze allemaal op stand 46!

EVOLUEER MEE MET DE BEHOEFTEN OP DE MARKT

  De kantoorbranche evolueert onherroepelijk. Facility is daarbij een van de topprioriteiten voor werkgevers en bedrijven. Want wie gelukkig is op het werk, werkt meer en beter. In het kantoor van de toekomst staan werktevredenheid, productiviteit en efficiëntie dan ook centraal.

KLEINE VERANDERINGEN, GROTE INVLOED

De invloed van de Facilitaire productgroep is niet te onderschatten. Zo maken catering- en interieurartikelen werknemers niet alleen gelukkig en productief, maar ademen ze ook een professionele sfeer uit naar klanten en bezoekers. Hygiënische en veiligheidsartikelen zijn dan weer sterk bepalend voor het gemiddelde cijfer van werkonbekwaamheid en ziekte.

ADVEO INVESTEERT IN FACILITY, U OOK?

Voor het assortiment van 2017 breidde Adveo het Facilitygamma uit met nieuwe producten. Tijdens de Paper Show krijgt u hier letterlijk een voorproefje van. Breng een bezoek aan stand 46 en proef van de Dolce Gusto koffie uit het assortiment! Ontdek ook het gamma aan 5 Star cleaning producten. Kwaliteit die u amper geld kost en veel kan opleveren! Profiteer bovendien van 10% korting op het hele RUB-assortiment bij Adveo en een 5+1 op de 35 literdozen! En wie weet gaat u wel naar huis met een swinggiftvoucher van € 50?

DIGITAAL BESTELLEN

Bestellen gebeurt bij Adveo opnieuw digitaal via hun e-ordertool. Ook op de standen van partnerleveranciers kan u bestellen met deze overzichtelijke tool. Wie zelf geen tablet heeft, kan zijn exemplaar overigens ook op voorhand reserveren en gewoon op de stand afhalen.

Bezoek Adveo op stand 46

ADVEO

ADVEO

+3293810505
+3293810537