naar top
Menu
Logo Print

AL 25 JAAR DESPEC IN BENELUXEN OOK DE TOEKOMST IS VERZEKERD!

Despec biedt sinds 1992 toegevoegde waarde aan zijn partners

  Despec Supplies bvba is als bedrijf sinds 1992 actief op de Belgische markt, maar ook in Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Na 25 jaar mag het zich gerust een vaste waarde noemen in de supplies business en ook de toekomst ziet er rooskleurig (of zeggen we beter driekleurig (CMY) ) uit. Hun concept is nog steeds hetzelfde, hun resellers zo goed mogelijk te proberen ondersteunen en een toegevoegde waarde bieden in een markt die in beweging blijft. Een paperless office? Integendeel, iedereen blijft printen, we krijgen steeds meer mogelijkheden om het te doen vanaf elk apparaat!

TRADITIONEEL KANAAL VERNIEUWT ZICHZELF

  “Wanneer we naar de afgelopen vijf jaar kijken, is er voor de markt, de reseller en ook voor Despec heel wat veranderd. Op de markt die steeds meer onder druk komt te staan door grenzen die verdwijnen, de e-commerce etc., maar ook door de eigenheid van elke regio en land, merken wij dat onze partners steeds meer ondersteuning wensen en die ook vragen", weet Ruben Tass, Sales Manager voor Despec in Belux & France, ons te vertellen.

De markt blijft dus duidelijk in beweging op Europees vlak, maar intussen is ook in België de e-commerce steeds meer aanwezig en zijn er grote spelers vanuit het buitenland aanwezig op de Belgische markt. Het is dus meer dan ooit belangrijk dat alle kanalen in de bedrijfskolom goed samenwerken. Voor een distributeur zoals ons betekent dat meer dan enkel producten op stock houden.

Het traditionele kanaal zal zeker blijven bestaan, maar de reseller verruimt zijn aanbod (kantoor & IT) en is via steeds meer kanalen aanwezig. Despec Benelux & France probeert zijn partners daar zo goed mogelijk in bij te staan door o.a. zijn aanbod te verruimen in 2017, maar ook door in te zetten op klantspecifieke ondersteuning en kwalitatief personeel. “In onze organisatie zitten een aantal mensen die al heel lang meedraaien in de sector, en die worden aangevuld met jonge en enthousiaste krachten. Zo werd onlangs onze Customer Service uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. We merken dat die mix van jong en oud heel goed werkt, en dat zorgt voor een goede dynamiek binnen het team", aldus vervolgt Ruben. “Dat merken we ook aan de positieve reactie van onze klanten."

TOEKOMST VERZEKERD

Sinds 2012 maakt Despec Benelux & France deel uit van het Duitse Despec en van de Item Holding. Met die overname hebben we opnieuw een financieel gezond familiebedrijf achter ons. Een stabiele prijs en een goede continuïteit in de voorraad zijn maar enkele voordelen hiervan.

De afgelopen jaren hebben we samen met onze klanten goede resultaten kunnen boeken en daardoor kunnen we ook verder blijven investeren in oplossingen die het leven van onze partners gemakkelijker maken, zoals de webshop, waarvan er begin 2017 opnieuw een upgrade verwacht wordt, met meer mogelijkheden voor onze partners.

25 JAAR GAAN WE VIEREN

  Al 25 jaar blijven we trouw aan de succesformule uit het verleden, waarbij persoonlijke service en toewijding hoog in het vaandel staan, en dat gaan we vieren. Onze klanten die langskomen op onze stand, maken kans op een deluxe citytrip ter waarde van € 299. Daarnaast geven we nog een hoop andere prijzen weg zoals een HD action cam, digitale fototoestellen en nog veel meer. Iedereen die langskomt, krijgt eigenlijk wel iets.

Kom dus zeker eens langs op onze stand nummer 68

DESPEC SUPPLIES

DESPEC SUPPLIES

+3292442030
-