naar top
Menu
Logo Print

Back To School 2019

Hamelin introduceert een aantal nieuwe toevoegingen aan het gamma
magazine

Na zorgvuldige analyse van de markt en de trends onder scholieren en studenten heeft Hamelin het assortiment OXFORD uitgebreid met onder andere spiraalblokken en een uitbreiding van het programma filing in de uitvoering Touch’.
– OPTIK PAPER® heeft een standaard dikte van 90/m2, vlekt niet, drukt niet door en is extra wit. PEFCTM of FSC® gecertificeerd. Het office programma van Oxford zal met OPTIK PAPER® worden uitgerust.
– SCRIBZEE stelt de student in staat om op eenvoudige manier met behulp van de smartphone de inhoud van Oxford schriften en notitieblokken te scannen en op te slaan. Dit wordt mogelijk gemaakt door vier merktekens in de hoeken van de pagina’s die door de speciale app worden herkend. De bijbehorende SCRIBZEE app biedt vervolgens ruime mogelijkheden om documenten als PDF te filen, wijzigen en te delen.
– TOUCH’ bestaat uit onder andere notitieproducten en opbergmappen, die zich kenmerken door een fluweelzachte omslag van hoge kwaliteit in een breed scala aan frisse, trendy kleuren. Aan dit programma zijn voor 2019 ook spiraalblokken toegevoegd, vanzelfsprekend voorzien van SCRIBZEE en OPTIK PAPER. De range Oxford Touch’ filing bestaat uit een progamma aan schoolproducten in vier op elkaar afgestemde uitvoeringen: elastomappen, verzamelboxen, ordners en ringbanden in verschillende kleuren.
– De laatste noviteit in het programma Back To School wordt gevormd door de nieuwe muziekblokken. Deze collegeblok met stevige kartonnen kaft heeft bestaat uit 50 vel bedrukt met notenbalken, een muziekblok voor muziekdocenten en leerlingen. De vellen zijn uitscheurbaar en voorzien van een 4-gaats perforatie om op te kunnen bergen. Bovendien zijn deze blokken ook voorzien van SCRIBZEE.

HAMELIN

HAMELIN

+31773960300
-