naar top
Menu
Logo Print

HO BIC CLUB: SPECIALE AANDACHT VOOR 'TERUG NAAR SCHOOL'

Naast tassencollecties ook volledig gamma papierwaren

  In 1985 richt Giovanni Pasquini in La Louvière de firma HO BIC CLUB op. Dit bedrijf is de Belgische distributeur van diverse collecties lederwaren, zoals de tassen en portefeuilles van Agatha Ruiz de la Prada en Mundi, en een reeks kaarten van Pictura.

SANTORO

  HO BIC CLUB is in de eerste plaats deBelgische distributeur van Santoro London, dat staat voor een breed aanbod collecties voor dromerige meisjes, met hun gestreepte sokjes. Sophie Martin, vertegenwoordigster voor het Nederlandstalige landsgedeelte: “Niet alleen kleine meisjes houden van Santoro, ook dames voelen zich aangesproken door deze romantische producten." Santoro brengt fantasiepapierwaren, een breed assortiment aan handtassen, alle uitrusting voor school, handtassen en portefeuilles voor dames, maar ook 'home deco' met mokken, servetten, dienbladen, onderleggers, en tenslotte gadgets en cadeautjes zoals brillendozen, juwelenkistjes, fotoalbums, toiletzakken, spiegeltjes, badges en zo veel meer.

DIVERSE VROUWELIJKE COLLECTIES

Alle producten van Santoro zijn vrouwelijk: geen artikelen voor heren of kleine jongetjes. Uit de talrijke verschillende lijnen heeft HO BIC CLUB er drie geselecteerd voor de Belgische markt, altijd in een specifiek design.

Gorjuss

Deze lijn toont ons het Gorjuss meisje, zonder neus of mond, dat leeft in verschillende werelden, in roze, purper, blauw of groen … Dit is de meest bekende en breedste collectie van Santoro. Naast de algemene catalogus van Gorjuss duiken er regelmatig tijdelijkekleinere deelgroepen op. “Momenteel zijn er drie kleine extra collecties. In het voorjaar komt er nog een vierde bij, maar ondertussen is misschien een van de andere alweer verdwenen", voegt Sophie er aan toe.

Kori kumi

  Hier leven de meisjes in een frisse, heldere omgeving met een knipoog naar de lente. De catalogus van Kori Kumi omvat onder meer papierwaren, mokken, tassen en gadgets.

RUIME SHOWROOM VOOR GESPECIALISEERDE DETAILHANDEL

Wie wil kennismaken met het complete aanbod van HO BIC CLUB, kan een bezoek brengen aan de grote showroom in het centrum van La Louvière, naast hun eigen kleinhandel. Hier heeft men een perfect overzicht van het hele Santoro verhaal, dat zich richt tot een brede doelgroep kleinhandelaars: papierhandels, decoratie en geschenken, tassen en juwelen, tuincentra, kinderwinkels en zelfs speelgoedzaken. Sophie Martin: “Iedereen is hier altijd welkom, na afspraak." HO BIC CLUB heeft ook een eigen voorraad in België, wat borg staat voor snelle leveringen.

PERMANENT NIEUWIGHEDEN

  Santoro bevindt zich in het middensegment. Het is een echt merkproduct met een zeer verzorgde afwerking, een vaste waarde tussen de andere grote merknamen in dit segment. De distributie gebeurt via de zelfstandige detailhandel en niet via het grootwinkelbedrijf. Er is een vaste prijzenpolitiek, zodat de producten van Santoro in het hele land tegen dezelfde verkoopprijzen aangeboden worden.

PAPER SHOW: TERUG NAAR SCHOOL

De meeste Santoro producten worden voortdurend vernieuwd en aangevuld in de loop van het jaar, maar de gehele 'terug naar school'-collectie wordt altijd in het begin van het jaar gebracht. Tijdens de komende Paper Show brengt Santoro voor het eerst, naast de tassencollecties, ook het volledige gamma papierwaren.

Bezoek Ho Bic Club op stand 37

HO BIC CLUB

HO BIC CLUB

+3264261095
+3264265873