naar top
Menu
Logo Print

ALLEN TERUG NAAR SCHOOL MET UNI-BALL!

Een aanbod afgestemd op elk consumentenprofiel

Uni-Ball

De schoolbanken en kantoren staan ons na de zomer weer op te wachten. Tijd dus om de balpennen, viltstiften en markers boven te halen! Met Uni-Ball vindt elke consument de benodigdheden die aan zijn noden en verwachtingen voldoen, zowel om te schrijven als om te markeren: vloeibare inkt en gelinkt, rollerpennen en viltstiften.

DE BESTSELLERS VAN UNI-BALL ZIJN VAN DE PARTIJ

Uni-Ball verzamelt in een nieuwe hippe box de basics van het merk voor het nieuwe schooljaar, zowel los als in een praktisch versierd etui.Bij de vloeibare inkt vinden we de soepel en vlot schrijvende iconische Eye met haar niet te evenaren vintage look terug, al meer dan dertig jaar de referentie van de rollerpennen. Vandaag gebruiken miljoenen mensen wereldwijd die dagelijks. Ze glijdt op het papier en het regelmatige inktdebiet garandeert een aangenaam schrijfcomfort. Met haar vier klassieke kleuren (zwart, blauw, rood en groen) is ze eveneens de trouwe bondgenoot van leerlingen en studenten.
Voor de fans van gelinkt ligt de nadruk op de Signo 207. Deze rollerpen met inschuifbare punt en een elegant en sober design beschikt over een sneldrogende inkt van een uitzonderlijke kwaliteit die niet uitvloeit op papier. Hij is immers uitgerust met de Super Ink, met pigmenten die uiterst water-, solvent- en tijdsbestendig zijn. Het systeem met een dubbele kogel optimaliseert bovendien de inktgeleiding en de schrijfduur. Al die eigenschappen maken van de Signo 207 de ideale partner voor alle geschreven documenten!
Uni-BallLiefhebbers van viltpennen zullen de Sign Pen verkiezen. Haar soepele en stevige punt garandeert een bijzonder aangenaam gebruik en de inkt dringt nooit door het papier. Ook deze pen maakt gebruik van de Super Ink technologie, die de veiligheid van elk geschreven document verzekert. Het is de perfecte partner voor het nemen van notities en voor administratieve taken.
Een nieuw schooljaar betekent ook nieuw markeergerief, zowel op het gebied van schoolbenodigdheden als van gebruiksvoorwerpen. De Super Ink Marker is de ideale oplossing. Deze marker met een fijne punt en permanente inkt is geschikt voor alle oppervlakken. De inkt droogt snel en dringt in het materiaal zonder uit te vloeien.

Foto niet contractueel
Foto niet contractueel

EEN VOORAF SAMENGESTELD ETUI VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR

Voor het nieuwe schooljaar biedt Uni-Ball een back-to-schoolselectie tegen een zeer scherpe prijs. Voor een aankoopprijs van minder dan 10 euro krijgt de consument alle must haves van de schoollijsten in een doorschijnend etui: een blauwe Signo TSI uitwisbare rollerpen met navullingen, een Shalaku S vulpotlood, een gele Promark Eye markeerstift, een zwarte PIN 0.8 viltstift met gekalibreerde punt en tot slot drie Jetstream 101 rollerpennen (zwart, rood en groen). Dit handige en praktische etui verzamelt dus kwaliteitsvolle benodigdheden van Uni-Ball voor scholieren, leerlingen en studenten. Er is niets beters om het schooljaar mee te beginnen!