naar top
Menu
Logo Print

STAEDTLER PAKT UIT MET NIEUWE PRODUCTEN

Visibiliteit en creativiteit, met deze twee kernwoorden wil Staedtler het nieuwe jaar graag starten. Op deze editie van de Paper Show zal o.a. het kleuren voor volwassenen de nodige aandacht krijgen.


NIEUWE ETUIS

Om het plaatje volledig te maken, werden de potloden verpakt in een nieuw metalen etui met extra beveiliging en ophangsysteem. Deze etuis zullen ook met de triplus producten beschikbaar zijn, in een standaarduitvoering of de speciale Johanna Basford editie.

BRILLIANT COLOURS

De edities zullen worden voorgesteld op een 'briljante manier'. De brilliant colours van de triplus fineliner en triplus color werden immers nog uitgebreid
er zijnnu vijftig brilliant colours te verkrijgen! Bovendien is er ook een nieuwe telg in de triplus familie: de triplus broadliner, ideaal om te schrijven, maar ook om te gebruiken in combinatie met de triplus fineliner en de triplus color. Dit medium model breidt de kleurmogelijkheden nog uit. De Mix&Match formule zorgt ervoor dat alle kleuren van de drie familieleden perfect overeenstemmen.


KARAT ASSORTIMENT

De creatieve toets wordt gegeven door het nieuwe Karat assortiment, dat speciaal ontworpen werd voor de creatieve hobby- artiesten. Staedtler wil de mensen laten relaxen, tijd laten nemen voor zichzelf en wat rust laten vinden door creatief aan de slag te gaan. Het nieuwe kunstassortiment wil deze mensen helpen op een makkelijke manier hun creatieve kunnen te laten ontdekken. Al deze nieuwigheden zullen worden gepresenteerd in de Brand Shop modules, die nog meer geoptimaliseerd werden t.o.v. vorig jaar. Visibiliteit op en top dus … en dan hebben we het nog niet gehad over de nieuwe BTS-display voor 2017. 'The wheel keeps on turning' bij Staedtler Benelux.

Op Paper Show kan u Staedtler terugvinden op stand 53

STAEDTLER

STAEDTLER

+3238906170
+3238906172